Vídeo verificació a les alarmes

Parlarem una mica sobre la forma que té l'empresa RUVA SEGURETAT a verificar els seus salts d'alarmes, aquestes és la vídeo verificació, és a dir veient a través de sensors amb càmera de vídeo a temps real el que està passant a la instal·lació, actualment és la forma més segura de saber que està passant amb certesa i evitar els falsos salts d'alarmes.


Les formes en què permet la llei actualment la verificació dels salts d'alarmes són diverses, la més elemental és a través de trets seqüencials de detectors de moviment, a la pràctica amb aquesta forma cal un mínim de tres salts seqüencials en un interval inferior a mitja hora per verificar que un salt dalarmes és real.


És per aquest motiu que les companyies han anat incorporant a poc a poc més elements que confirmin que els salts d'alarmes són reals incorporant més elements que ens permetin saber què està passant, un element que moltes companyies incorporen és l'àudio, és a dir a més del salt seqüència dels detectors hi ha micròfons a la instal·lació que ens permet escoltes que està passant.


Amb suport d'imatges, en aquest punt cal fer un incís, hi ha moltes companyies que venen les alarmes amb verificació d'imatge i el que realment fan són fotografies amb tecnologia flash, és a dir el sensor que instal·la capta una fotografia cada cert temps, per norma general cada vint segons, sense incorporar àudio, aquesta és una manera força pobra de verificar els salts d'alarmes i pot provocar nombrosos falsos salts d'alarmes.


Vídeo verificación en las alarmas


A l'alarma Visonic PowerG incorpora una càmera de vídeo amb tecnologia LED que grava tant de dia com de nit incorporant a la imatge en moviment que capta i grava la Central Receptora d'Alarmes l'àudio de l'entorn , és el més semblant a una verificació presencial del que està passant a la instal·lació. A més, l'equip envia també vídeo a l'abonat de la instal·lació, cosa que li dóna la tranquil·litat de saber a temps real què està passant al seu domicili o negoci.


El nombre de falsos salts d'alarmes des que s'incorporo està tecnologia en els sistemes d'alarmes de RUVA SEGURETAT ha baixat a números realment baixos sent a la pràctica el mètode més fiable de verificació de salts d'alarmes.

Vídeo verificació a les alarmes

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat