Valen la pena els detectors de fum?

Els detectors de fum són més importants del que pugui semblar, ja que en instal·lar-se al sostre evita possibles danys en cas d'un possible incendi. Tenir un sistema d'alarma protegir millor el negoci o casa, ja que la majoria d'incendis es donen a la nit on ens podem intoxicar o adonar-nos tard.


● Com és el funcionament dels detectors de fum?


Els detectors de fum responen davant la detecció de fum al lloc, per canvis de temperatura i gasos que quan es produeix el succés emetent un so que avisi els habitants de la casa de perill imminent. Els sensors s'han d'instal·lar a una zona sensible, però no bany o cuina on ja hi ha vapors.


El cost de detectors de fum amb sistema d'alarma és baix respecte dels avantatges, encara que sigui un increment del preu. Els sensors de fum connectats a la central receptora fan que l'empresa de seguretat actuï amb rapidesa. Així, es pot descobrir la situació per minimitzar els possibles danys.


En el moment de contractar detectors de fum és molt important que l'usuari comprovi si tenen certificació EN 54-7 i saber quin tipus de detectors hi ha.


Els dos tipus de detectors existents:


● Òptics

Són els que s'instal·len actualment, ja que detecten el fum visible amb l'absorció o difusió de llum.


● Iònics

Tenien moltes emissions de radioactivitat, per la qual cosa es van prohibir pensar que detectaven gasos i fums de combustió que no eren visibles.


Instal·lar un detector de fum a la llar o negoci protegeix els habitants i treballadors i redueix els danys econòmics i materials que pugui provocar l'incendi.

Valen la pena els detectors de fum?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.