Tipus de sistemes de mesura de temperatura corporal

Termòmetres infrarojos: RUVA SEGURIDAD oferim els termòmetres infrarojos d'alta precisió, són idonis per complementar qualsevol instal·lació en què hagi instal·lat un equip per a mesurament de temperatura corporal amb la finalitat de realitzar una segona verificació als possibles positius de febre que es hagin detectat.


Càmeres termogràfiques per mesurar febre i temperatura corporal: És imprescindible quan cal mesurar la temperatura d'un cos humà aconseguir una gran precisió en aquesta mesura, per tant, RUVA SEGURETAT oferim càmeres termogràfiques amb la més alta precisió fins ara, de fins a ±0.3ºC, mostrant els resultats a temps real al Programari de monitorització associat. Si tens qualsevol dubte sobre les nostres càmeres per mesurar temperatura corporal (Body Temp) no dubtis a consultar-nos.


Control d'Accessos amb Detecció de Febre: L'última tecnologia quant a control d'accessos es basa en la Imatge tèrmica, que permet mesurar la temperatura d'una persona fins a 2m en un segon, sent una dada real, oblidant-se així de la antiga tecnologia de termopila que utilitzen altres fabricants donant dades menys reals i obligant-te a acostar-te al dispositiu a escassos centímetres per poder prendre't la temperatura. Aquests equips poden anar lligats a diferents accessos abastant la instal·lació en paret, al voltant i fins i tot a la seva pròpia peanya com a instal·lació més senzilla. Finalment, ofereixen la possibilitat d'utilitzar reconeixement facial de cara a poder fer una segona comprovació després si es vol. Perquè puguem portar un control o monitorització de tots els esdeveniments que s'han produït en aquests equips quant a mesura de temperatura, podreu fer ús del programari, el qual serà capaç de gestionar usuaris, alarmes i notificacions d'aquests dispositius.

>

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat