Sistemes d'antifurt EAS Acustomagnetic AM

Comercialitzem, desenvolupem i confeccionem totes les tecnologies existents en sistemes Antihurto. Els sistemes antirobatori estan disponibles en diversos dissenys. La nostra gran varietat de sistemes Antihurto ofereix diferents funcions i dissenys, trobant per a cada client la solució que necessiti.


Sistemes Antifurt basats en Radiofreqüència RF d'una fàcil instal·lació. Acust Magnètic AM d'una àmplia amplada de pas. Tecnologia Electromagnètica EM per a les aplicacions especials.


● Tecnologia AM per a Sistemes Antifurt

La tecnologia Acúisticomagnètica (AM) és ideal per als comerços de roba, punts de venda de cosmètica, aparells i equips elèctrics i el departament de botigues. Tecnologia AM té una sèrie de característiques específiques, cap altra tecnologia és capaç de proporcionar seguretat a grans distàncies. També es pot treballar a petites botigues. Etiquetes discretes dures i etiquetes de seguretat adhesives.


● Els avantatges de l'AM


● Garanteix la seguretat dels passadissos molt amplis i entrades.


● Disponible també en configuració mono, on una antena és capaç de cobrir una distància de fins a 3 metres.


● Les antenes estan equipades amb una detecció de dispositius especialitzats per interferir el senyal de detecció, el sistema activarà una alarma quan passen a través de les antenes amb aquests dispositius.


Tenim una selecció d'atràtiques Antenes AM, d'alta tecnologia per a dissenys moderns. La zona de detecció s'estén més enllà de la zona entre dues antenes.

Sistemes d'antifurt EAS Acustomagnetic AM

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.