Sistemes d'alarmes per a llars

● Elements que integren un sistema d'alarma llar Barcelona

Els sistemes d'alarma llar Barcelona estan formats per set elements principals: el panell d'alarma, la central processadora, els detectors de fum, els sensors infrarojos, el teclat, la sirena i els detectors magnètics. Aleshores, si estàs interessat a protegir la teva llar conèixer cadascun d'aquests elements és fonamental.


I és que cada element dels esmentats realitza determinades accions creant una xarxa de seguretat passiva que permet detectar i alertar sobre l'ingrés d'intrusos, activant sirenes de gran potència la funció de les quals és dissuasòria.


En aquest article desitgem que conegueu els principals elements que componen un sistema d'alarmes per a la llar, informació que a més us resultarà de gran utilitat a l'hora d'escollir el dispositiu adequat per al vostre habitatge.


● Panell central d'alarma

Es tracta del cervell que abasta tot el sistema. Compost per un microprocessador que es programa d'acord amb diferents funcions, aquest panell central rep els senyals dels sensors de moviment, acciona les sirenes dissuasòries o bé emet un senyal fins a un telèfon mòbil.


D'aquesta manera tots els components del sistema aconsegueixen connectar-se a la central receptora d'alarmes que alhora emet un senyal al telèfon o TCP/IP del propietari, perquè pugui prendre les mesures necessàries.


● Central processadora

Aquesta és una unitat central de processament on hi ha la placa bases, la font i la memòria central de tot el sistema dalarma. És aquí on es reben tots els senyals que emeten els sensors i actua en conseqüència segons cada cas, ja sigui activant l'alarma o comunicant-se amb el mòdem.


Hi ha models de central processadora amb una base de 4 i fins a 128 zones, però a més els multiplexats admeten des de 4 cables fer una partició i tenen una central per simular dues o quatre centrals completament independents.


● Detector de fum

Aquest és un dispositiu que detecta la presència de fum a l'aire emetent un senyal sonor que alerta sobre la possibilitat d'incendi al lloc, i també és possible fer l'avís directament als cossos de seguretat i protecció.


Hi ha diferents tipus de detectors com els iònics per a gasos i fums ocasionats per combustió invisible i els detectors de fum visibles per absorció o propagació de la llum. També hi ha els detectors de fum infrarojos que funcionen gràcies a dos dispositius (emissor i receptor) que quan la zona intermèdia entre ells s'enfosqueix per la presència de fum l'alarma d'activa.


● Sensors d'infrarojos

Aquests infrarojos passius són un altre element essencial de les alarmes llar Barcelona, ​​i tenen com a funció detectar el moviment de massa o cossos que desprenen calor, amb un rang d'acció de 12 metres i 90° o 360°, depenent de la capacitat del dispositiu.


Així mateix, al mercat d'alarmes també hi ha els sensors infrarojos de doble tecnologia que disminueixen el marge d'error en tot allò relacionat amb la detecció d'intrusos, ja que combinen la tecnologia infraroja i la volumètrica que funcionen de forma sincronitzada per activar la alarma.


● Teclats

Similar a un teclat numèric de telèfons aquest dispositiu permet realitzar les programacions de la central d'alarmes, però també l'activació i la desactivació del sistema, entre altres ordres.


Com a funció bàsica el teclat permet admetre els codis numèrics preestablerts per armar i desarmar el sistema dalarma i es presenta integrat amb botons dacció específica com foc, emergència mèdica o intrús.


Entre les ordres més utilitzades per a la configuració del tauler de control es troben el de temps d'entrada i sortida, la durada de les sirenes i també opcions de zones ja siguin perimetral, interna o temporitzada.


● Sirena d'alarma

Una cosa important a tenir en compte en instal·lar un sistema d'alarmes són les sirenes, ja que es tracta d'un dispositiu altament efectiu la funció del qual és alertar sobre qualsevol situació que es presenti dins del perímetre protegit.


Amb diferents variacions de sons, la sirena d'alarma, avisa sobre invasió a la privadesa, presència de foc o altres emergències que es presentin al lloc.


● Detectors magnètics

Aquests swiches es col·loquen als marcs de portes, finestres, calaixos i caixes fortes de seguretat, i gràcies al seu sensor magnètic detecten l'obertura del lloc monitoritzat. Compostos per un imant i un contacte d'alta sensibilitat al distanciar-se'n l'un de l'altre activen l'alarma i també poden formar part dels components del sistema d'alarmes per a negocis a Barcelona o de cases.


Hi ha altres elements que també es poden integrar al sistema d'alarmes llar Barcelona com ara càmeres de seguretat a Barcelona, ​​que permeten comptar amb la visualització d'un determinat perímetre segons on siguin instal·lades, a més dels polsadors d'assalt o també coneguts com a botons de pànic, entre d'altres.

Sistemes d'alarmes per a llars

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.