Sistemes Antifurt per a botigues a Barcelona

Sempre aportant les millors solucions per als nostres clients en Sistemes antifurts a Barcelona i Arcos Antihurto. Fem servir totes aquelles tecnologies que existeixen al mercat, ja siguin:


● Sistemes Antifurt Acust Magnètica

● Sistemes Antifurt Radio Freqüència

● Sistemes Antifurt Electro Magnètiques


A més de disposar de tot tipus d'accessoris, etiquetes, adaptables a qualsevol Sistema Antifurt o Arc de Seguretat, cosa que ens converteix en una empresa capaç d'oferir la millor solució a tots els nostres clients i poder satisfer qualsevol necessitat per poder eradicar el furt de les mercaderies de tots els nostres clients, combinant la professionalitat i l'estètica dels nostres equips antifurts, gràcies a la nostra àmplia gamma de seguretat.


Disposem dels sistemes antifurt més avançats que hi ha actualment al mercat i d'última generació que poden proporcionar una gran resistència a les falses alarmes. Basant-se el funcionament en la diagnosi constant d'etiquetes mitjançant processament digital del senyal (DSP), controlat mitjançant la placa base del sistema per un microprocessador d'última generació. Els nostres sistemes antifurts són capaços de detectar qualsevol article estigui contingut en bosses d'alumini o caçadores o abrics folrats amb paper d'alumini.


Depenent de les necessitats del client, disposem d'una gamma molt àmplia amb diversos models de sistemes antifurt. Sistemes antifurts econòmics ideats per a instal·lacions en botigues on requereix una beuna relació qualitat preu. Sistemes Antifurts amb les tecnologies d'última generació que permet un ampli ventall de possibilitats per instal·lar-les, capaces de cobrir portes de fins a 4 metres. Amb una estètica elegant, obtenim un sistema a un preu molt competitiu i, alhora, un funcionament bo per a una protecció adequada als establiments que ho necessitin.

Sistemes Antifurt per a botigues a Barcelona

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.