Sensors per a alarmes

● Sensors Infrarojos Passius


Sensors Infrarojos Passius


Els detectors d'infrarojos són una tecnologia que, combinades amb els sistemes CCTV, permeten evitar situacions greus a curt i llarg abast que, en combinació amb l'últim en processament digital, assegura un funcionament estable i continuat en qualsevol condició ambiental.

/p>

Es tracta d'una aplicació universal per al monitoratge d'exteriors, evitant entrades no autoritzades.


● Sensors Infrarojos Actius


Sensors Infrarojos Actius


Les pròpies columnes per a barreres d'infrarojos estan fabricades de manera robusta i per passar desaparegudes. Permeten una protecció d'entre 180 i 360 º, i és possible qualsevol alçada. Per descomptat, permeten allotjar cèl·lules fotoelèctriques dels fabricants més famosos de la indústria.


Els sensors de barreres infraroges actives permeten la detecció d'intrusions en sistemes de seguretat perimetrals, evitant falses alarmes i adaptant-se a qualsevol tipus de terreny.


● Barrera Microones


Barrera Microones


Mencionar que les barreres de microones dedicades a la protecció exterior de llarg i curt abast, creen un lòbul de protecció de diverses dimensions que, en cas d'alguna interferència, projecten la corresponent alarma. Estan compostos per dos equips, un transmissor i una recepció, que es fan servir de diferents maneres segons l'antena, la distància i la sensibilitat.


Es disposa d'abasts de 5 a 500 metres, treballant en diverses bandes de quatre freqüències de modulació adaptable.


● Sensors de Valla


Sensors de Valla


Els sensors de tanca són sistemes de detecció d'intrusió per mitjà de cables microfònics en aplicacions exteriors muntades sobre tanques de qualsevol fabricació. Aquests analitzen els senyals generats per la flexió, tall o manipulació en qualsevol lloc del cable sensor coaxial. Permeten detectar un intrús que talla, escala o aixeca la malla metàl·lica de la tanca. La instal·lació és senzilla.


Els sensors de vibració són sistemes electrònics de detecció per a tanques metàl·liques flexibles. Cada sensor protegeix una porció de tanca, podent detectar intents de tall, grimpat i de destrucció del mateix. La tecnologia no es veu afectada per les inclemències climatològiques, tenint una certa garantia.


● Sensors Enterrats


Sensors Enterrats


També hi ha els sistemes de detecció d'intrusió perimetral ocults que generen un camp electromagnètic invisible al voltant dels cables sensors soterrats. El sistema detecta qualsevol persona al camp que es vol protegir. Els animals petits solen ser evitats per evitar falses alarmes.


El moviment de plantes, pluja i neu tampoc no és detectat. Cada processador pot gestionar dues zones de 200 metres cadascuna, podent ampliar-se segons calgui.


● Videodetecció


Videodetecció


Els sistemes de seguretat de detecció per anàlisi intel·ligent de vídeo per a exteriors permeten detectar les intrusions gràcies a sistemes CCTV, incloent el moviment de persones i objectes, tant en interiors com exteriors. L'enregistrament és continu, ajudant fins i tot a accedir als continguts mitjançant Internet. Una solució molt eficaç.

Sensors per a alarmes

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.