Seguretat perimetral per a solucions d'alta seguretat

Els sistemes de seguretat perimetral proporcionen una detecció primerenca de la intrusió. El sistema de seguretat perimetral, a més, avisen en el cas de detectar un intent de robatori.


Aquests sistemes permeten detectar la intrusió i activar l'alarma corresponent juntament amb l'enviament d'un senyal d'alarma a la central receptora. Sens dubte, s'aconsegueix la fugida dels intrusos. La detecció primerenca també ajuda amb prou temps perquè les forces de seguretat actuïn abans que es produeixi qualsevol tipus de situació greu.


Els sistemes de seguretat perimetrals estan dissenyats per proporcionar el major grau de seguretat a l'empresa. No oblideu que aquest tipus de sistemes són perfectes per evitar intrusos i robatoris.


Seguretat Perimetral


Seguretat Perimetral


El Sistema de Seguretat Perimetral inclou un sistema de detecció ajustat a la zona a protegir i un sistema de càmeres de vigilància que proporciona la verificació i anàlisi dels fets que ocorren.


La finalitat que es persegueix és detectar, dissuadir i actuar en el menor temps possible, evitant danys econòmics o humans a la zona de treball.


Hi ha diverses solucions perimetrals, proporcionant sempre la que millor s'ajusti a les necessitats del client.


● Sensors Infrarojos Passius


Sensors Infrarojos Passius


● Sensors Infrarojos Actius


Sensors Infrarojos Actius


● Barrera Microones


Barrera Microones


● Sensors de Valla


Sensors de Valla


● Sensors Enterrats


Sensors Enterrats


● Videodetecció


Videodetecció

Seguretat perimetral per a solucions d'alta seguretat

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat