Ruva Seguridad i Ajax ofereixen el sistema de seguretat per a vaixells i caravanes

La seguretat és una preocupació important per a moltes persones, especialment quan és lluny de casa. En aquest sentit, tenir una alarma sense electricitat pot ser una solució molt útil i eficaç per protegir la teva llar, fins i tot quan estiguis de viatge.


L'empresa RUVA SEGURIDAD i Ajax ofereixen una solució interessant i nova per protegir la teva llar encara que estiguis lluny. El Hub 2 pot connectar-se a la bateria del teu cotxe o vaixell i convertir el teu Ajax en una alarma sense electricitat de màxima seguretat. Això significa que podràs viatjar amb tranquil·litat sabent que la teva llar està protegida fins i tot en cas de talls d'energia o manca de connexió a la xarxa elèctrica.


Ruva Seguridad i Ajax ofereixen el sistema de seguretat per a vaixells i caravanes


Però aquesta solució no només és útil per protegir la teva llar mentre estàs de viatge, sinó que també pot ser molt útil en cas de desastres naturals o de situacions d'emergència que puguin causar talls denergia. En aquests casos, una alarma sense electricitat pot ser l'única manera de protegir la teva llar i assegurar la teva seguretat.


Ruva Seguridad i Ajax ofereixen el sistema de seguretat per a vaixells i caravanes


En conclusió, la solució de RUVA SEGURETAT i Ajax de convertir el teu Ajax en una alarma sense electricitat és una opció molt útil i eficaç per protegir la teva llar a qualsevol moment i lloc. Si estàs preocupat per la seguretat de casa teva mentre ets lluny o en situacions d'emergència, aquesta pot ser una opció molt interessant per a tu.WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat