Quines alarmes per a cases hi ha?

Les alarmes per a cases són els únics sistemes capaços de protegir un habitatge i els seus habitants davant d'intrusions.


El principal objectiu dels sistemes de seguretat per a la llar és dissuadir els lladres, encara que si entren s?alerta a la central receptora perquè l?empresa de seguretat activi el protocol d?acció.


Hi ha tantes companyies i tipus d'alarmes que triar és molt complicat, per això és important informar-se i comparar. Primer cal saber l'ús que se li dóna a l'immoble, ja que no és el mateix un lloc deshabitat com un altre on es viu habitualment ni és el mateix la ciutat que una altra zona.


Sistemes d'alarmes principals:


● Simulades

Per dissuadir intrusos i lladres fent-los semblar que la casa està protegida. És molt millor de totes maneres alarmes connectades a una central receptora per ser avisats en cas d'intrusió.


● Dissuasòries

Serveixen per dissuadir lladres avisant amb una sirena, funcionen bé però no hi ha companyia al darrere que actuï si no es connecten a una centra receptora. No hi ha ningú que truqui a la policia al darrere.


● Sense quotes

Hi ha dispositius que alerten el propietari per Smartphone si salta l'alarma, encara que només funcionen si hi ha bona cobertura o s'està connectat a internet. No hi ha empreses de seguretat al darrere que responguin.


● Alarma para casa connectada a una central receptora (CRA)

La millor manera de protegir un habitatge i els seus habitants és tenir una empresa de seguretat especialitzada darrere les 24 hores que verifiquen si hi ha una intrusió quan salta l'alarma.


● Connectada a CRA amb vigilant

Completa el servei de l'alarma amb central receptora incloent un vigilant privat que va al domicili si no es pot verificar la presència d'intrusos. Va al lloc personalment a veure què passa.


Pots triar alguna d'aquestes alternatives per a la teva llar o negoci, tan sols has de conèixer quina s'adapta més a tu.

Quines alarmes per a cases hi ha?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.