Quina és la millor alarma per a casa

Sabies que cada cop es produeixen més robatoris en habitatges?


Per intentar minimitzar els robatoris, les companyies que dissenyen i comercialitzen alarmes per a la llar han destinat molt pressupost a la investigació i innovació tecnològica dels seus sistemes de seguretat per millorar-los i adaptar-los a les noves tècniques usades pels lladres per robar i intimidar .


Hi ha diverses eines noves que les millors empreses d'alarmes espanyoles contenen en els sistemes de seguretat que comercialitzen actualment. Si penses a contractar una alarma per al teu habitatge has de tenir en compte si el que contractaràs té aquestes configuracions:


● Alarma de la llar amb sistema d'enregistrament de vídeo

les alarmes que tenen enregistrament capturen en un vídeo amb baixa qualitat d'uns segons, imatges del que passa a l'habitatge. Aquest vídeo es transmet a la CR activar el protocol dacció si hi ha un intrús.


● Alarma de la llar amb enregistrament d'imatges

Si teniu enregistrament d'imatges, el sistema prendrà una ràfega de fotografies en alta qualitat  que immediatament s'envien automàticament a la Central Receptora per activar el protocol de seguretat en cas d'intrusió. Si no és una falsa alarma, la policia arribaria aviat al domicili.


Totes les alarmes dissenyades per a habitatges haurien de poder capturar àudio. No obstant, la millor alarma per a casa hauria de tenir la tecnologia més innovadora en relació amb l'àudio, ja que avui dia hi ha la possibilitat de comptar amb un panell de control amb escolta directa com si fos una trucada telefònica.


Si n'hi ha un d'alarma i des de la Central Receptora no es pot verificar la veracitat de la intrusió malgrat tenir fotografies i fins i tot àudio del moment, al moment s'envia a un professional qualificat que s'encarrega presencialment de comprovar el que passa .


Són moltes les variables a tenir en compte a l'hora d'escollir el millor sistema de seguretat per casa teva, per això et suggerim sempre comparar abans de contractar. Trobar la millor alarma per a casa mai no ha estat més fàcil.

Quina és la millor alarma per a casa

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.