Quina alarma posar a casa?

Saber quina alarma posar a casa és una decisió complicada que cal estudiar perquè afecta la seguretat de casa i de les persones que hi són, ia més no tots els habitatges tenen les mateixes característiques ni les alarmes són iguals. Mira els punts més detalls per conèixer quina és la que cobreix les teves necessitats al pressupost amb què comptes. No és el mateix protegir un habitatge que un altre.


Coneix les alarmes que pots posar a casa per saber quina alarma posar a casa:


● Alarmes simulades

Són alarmes que no serveixen res més que per tenir efecte dissuasori. Alguns lladres amb poca experiència o coneixements potser no notin la diferència, però d'altres sí.


● Alarmes amb sirena

Són com les anteriors però a més tenen una sirena que pot arribar a espantar alguns lladres (encara que altres les deshabiliten).


● Alarmes sense quotes

Són alarmes que es poden controlar per Smartphone. No es paga més que la seva adquisició, i totes les despeses que suposin, sense haver de pagar quotes mensuals, però en cas que passi alguna cosa és qui la contracta qui s'ha d'encarregar de tot ja que no hi ha ningú al darrere actuant.


● Alarmes connectades a Central Receptora d'Alarmes

Tenen darrere una empresa de seguretat especialitzada que actua sempre que sigui necessari. Per això cal pagar una quota mensual, però val la pena per més seguretat a la llar o negoci.


● Alarmes connectades a CRA amb vigilant

A més de connectar-se a una CRA tenen un vigilant privat que s'encarrega d'acudir al lloc per veure què passa si cal.


Sigui o no amb vigilant, el més idoni és contractar un sistema de seguretat connectat a una CRA en una empresa de confiança que compti amb les últimes novetats tecnològiques i aporti serveis addicionals.

Quina alarma posar a casa?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.