Quin sistema d'alarma he d'instal·lar?

Quina alarma cal instal·lar a casa? és la pregunta més complicada per amos de cases, ja que hi ha molts punts a considerar que ens oblidem de vegades en contractar sistemes d'alarma.


És important ser conscient que els lladres usen els darrers mètodes de robatori per incrementar les seves probabilitats d'èxit, i algunes de les tècniques més innovadores són:


● Inhibidors de freqüència

S'utilitzen per inutilitzar les alarmes i evitar que enviïn un senyal a la central receptora d'alarmes per entrar a l'habitatge sense que se'ls detecti. Cerca una alarma que detecti inhibidors.


● Microcàmeres

Els lladres les posen als espiells i els descargolen per introduir-los i veure si l'habitatge té objectes de valor, si compta amb una alarma instal·lada, si hi ha gent a la llar, el tipus de pany que té la porta, etc.


● El bumping

És un mètode que no deixa cap mena de rastre ja que els lladres no necessiten forçar la porta. Una clau especial que es pot aconseguir per tan sols 70€ i un cop sec amb un martell els possibiliten obrir el pany com si fos una clau de la porta.


● Impresioning

No deixa rastre que el pany ha estat forçat ja que es fan còpies mestres de la clau després de calcar les marques del pany en una planxa d'alumini deformable.


Aquests nous mètodes de robatori s'han estès ràpidament i són cada cop més utilitzats. Tenir una bona porta de seguretat en aquests casos és primordial, encara que el millor també és tenir una alarma connectada a una CRA.


Et comentem quines alarmes instal·lar a casa:


● 1r

Les alarmes que eviten més robatoris són les que estan connectades a una central receptora que s'encarrega de gestionar el protocol d'actuació quan es produeix una intrusió o qualsevol altre tipus d'emergència.


● 2n

Mètodes com el bumping o l'impressioning en molts casos una gran molèstia propietari ja que l'assegurança de la llar no pot comprovar que s'ha produït un robatori amb força ja que no hi ha senyals que ho demostrin, però si tens una alarma amb verificació per imatge o vídeo hi haurà proves irrefutables que els intrusos han accedit al teu habitatge. També ajudaran la investigació policial.


● 3r

Instal·lar una alarma amb detector d'inhibidors permet enviar el senyal a la CRA i avisar si algú està intentant sabotejar el senyal.


Tenint en compte això abans de contractar qualsevol alarma podràs protegir la teva llar al màxim evitant que el teu habitatge sigui un objectiu fàcil per als lladres. Els lladres prefereixen cases que no tinguin protecció per robar més fàcilment.


A més, has de tancar sempre la porta amb clau encara que te'n vagis uns minuts, tanca les finestres abans de sortir de casa i presta atenció a serveis tècnics i comercials que arribi sense avisar.

Quin sistema d'alarma he d'instal·lar?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat