Què són les alarmes barates?

Les alarmes més barates no són les que costen menys. Quan es vol comprar un producte o contractar un servei, el preu és un dels principals factors que cal tenir en compte, però quan es tracta de seguretat és important saber què es contracta perquè en molts casos les alarmes econòmiques estan absents de certes funcionalitats vitals avui dia. Cal conèixer les necessitats de seguretat de cadascú per triar el sistema d'alarma de casa o negoci que cal.


El preu influeix molt en les prestacions de les alarmes, i per això cal saber què es rep a canvi de diners invertits. El sistema d'alarma pot ser car o barat depenent dels vostres serveis i protecció.


Hi ha moltes companyies i tipus de sistemes diferents al mercat, alguns més costosos que altres, però una alarma barata en el preu pot resultar molt cara si no es troba connectada a una central receptora perquè en què es paga una quota mensual es té darrere una empresa amb protecció les 24 hores del dia amb assistència en cas d'emergència o robatori. Quan es contracta un sistema d'alarma, el primer que es busca és dissuadir els lladres per evitar robatoris i protegir-se en cas d'intrusions. Les alarmes barates no són sempre la millor solució ja que pot faltar coses com:


● Manteniment inclòs, solen ser molt lents si n'hi ha i es cobra a part.


● Temps de resposta no garantit, una bona alarma garantiria resposta en pocs segons.


● Botons de SOS amb temps de resposta no garantit. Les millors companyies de seguretat tenen protocol d'acció ràpid per a una resposta ràpida en cas d'emergència.


● No estan connectades a una CRA que activi el protocol d'actuació i avisi la policia en cas d'intrusió.


● No aporten proves per reclamar danys materials.


● Solen ser inutilitzades amb inhibidors de freqüència. Només les millors companyies estan innovant per a noves prestacions que evitin robatoris actuals.

Què són les alarmes barates?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.