Què passa quan es produeix un salt dalarma

Quan salta el sistema de seguretat comença un procés per part de l'empresa de protecció per comprovar si és una intrusió o una falsa alarma.


Si es produeix un possible robatori, els habitants de la llar o empleats de l'empresa viuen gran tensió fins a veure què està passant, i per això la CRA s'encarrega de fer immediatament les comprovacions necessàries per veure per què ha saltat l'alarma .


Quan es dóna un assalt, hi ha diversos mètodes que utilitza la CRA per veure el que passa a les instal·lacions en base al sistema de verificació amb què es compti. Els avisos a la policia els confirma l?empresa per evitar acudir en incident no real. Un dels mètodes de comprovació és la verificació seqüencial en què tres dels detectors salten en menys de mitja hora. Si no hi ha cap altre mètode de verificació, només amb això es diu a la policia, encara que actualment hi sol haver enregistrament d'imatges o vídeo. Les càmeres que hi ha als sensors transmeten el que passa dins de l'immoble a la CRA, així saben què passa i es diu a la policia, a més això valdrà per a l'assegurança de la llar i identificar els lladres. També hi ha sistemes de verificació per àudio que capten el so.


Després de les comprovacions que es fan, es determina si és una falsa alarma o incidència real per trucar a les Forces de Seguretat de l'Estat, Metges, bombers, etc. La CRA s'encarrega de comprovar si el salt es produeix per intrusió i activar el protocol d'acció. A més, dóna informació a la policia com a zones on salten els sensors, direcció, contacte amb víctimes, etc.

Què passa quan es produeix un salt dalarma

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.