Pisos i cases buides, les poden ocupar

Les notícies de cases buides o segones residències que estan sent ocupades de forma il·legal són cada vegada més nombroses, cases que quan el propietari real de l'habitatge s'assabenta que està ocupat ja es troba amb un veritable problema de difícil situació.


El tema de l'ocupació de cases buides s'està convertint en autèntic problema social, per una banda hi ha un gran parc de residències buides, segones residències i habitatges els propietaris dels quals són els bancs i per altra banda un sector de la societat que demana un habitatge que no té recursos per pagar-lo.


Fora a part del problema social hi ha un autèntic moviment anomenat Okupa que fins i tot edita manuals a internet explicant el millor procediment per poder ocupar un habitatge veure manual.


L'essencial per poder evitar una ocupació d'un habitatge amb un legítim propietari és poder notificar immediatament a la policia que l'habitatge ha estat ocupat, indubtablement la millor opció per això és disposar d'un sistemes d'alarmes amb vídeo verificació, d'aquesta manera l'entrada il·legal a l'habitatge quedés registrada i es podrà utilitzar com a prova de l'ocupació, fora a part la policia serà notificada immediatament i saltés una sirena que la majoria de vegades alertés als veïns i espantés els ocupes.


Normalment els ocupes quan entren en un habitatge bloquegen l'accés del propietari canviant panys i claus per altres de nous, si passat unes hores no s'aconsegueixen desallotjar de l'habitatge la situació es pot convertir en un autèntic problema per al propietari i l'habitatge patirà nombrosos danys produïts pels ocupes durant l'estada a l'habitatge.

Pisos i cases buides, les poden ocupar

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.