Perquè serveixen els sistemes perimetrals

Una alarma perimetral és utilitzada per protegir zones exteriors de cases i negocis. El seu objectiu principal és evitar que accedeixin a l'interior de l'habitatge en detectar possibles intrusos a l'àrea que envolta la zona. Es posa a aparcaments, jardins, terrasses, porxos i altres llocs.


Les alarmes perimetrals avisen els que habiten a casa de la presència d'un intrús a l'àrea que està protegida per ella. Alguns d'aquests equips també tenen càmeres de foto o de vídeo que amb els sensors capturen imatges dels lladres i s'encarreguen d'enviar-les a la central receptora (CRA) que verificarà que efectivament es produeix un accés a la zona protegida per part d'una persona que té permís per activar protocol de seguretat i avisar la policia.


L'alarma perimetral té tres sistemes diferents de detectar els intrusos: els raigs de llum, les microones o les ones d'infrarojos. A més, aquells detectors que tenen càmeres de vídeo o fotos són capaços de capturar imatges o fragments de vídeo que permeten detectar els lladres i en el procés de verificació del salt d'alarma.


Hi ha sensors perimetrals que distingeixen si la presència que detecten és la d'una persona o un animal, una cosa molt pràctica en cases de camp, xalets o cases que tenen mascotes al jardí o si hi ha animals que salten la tanca de la parcel·la. Els sistemes detecten la mida de la presència amb raigs de llum i si és considerable salta l'alarma.


Un detector perimetral està preparat per suportar la pluja, la pols, la neu i els canvis bruscos de temperatura ja que estan fabricats per ser ubicats a zones exteriors.


Si a casa teva o negoci tens una parcel·la com un jardí o pàrquing aquest tipus de sistemes et seran de gran ajuda per evitar que s'acostin intrusos a l'interior de l'habitatge o negoci. A més, si tens objectes de valor als voltants, sempre que es trobin dins del perímetre de protecció evitarà que aquests siguin robats.

Perquè serveixen els sistemes perimetrals

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat