Per què són tan importants les alarmes per a negocis?

Les alarmes per a negocis són la millor manera d'evitar lladres. A la pregunta La meva empresa necessita un sistema d'alarma? La resposta és òbvia per als que tenen una alarma, però no tant per als que no en tenen. Tenint en compte que al teu negoci li dediques diners, temps i esforç, si es trunca tot això per un robatori t'adones de la importància de tenir una alarma.


La por, la frustració i haver de tornar a invertir pel robatori fa que instal·lar una alarma per a negoci sigui una bona decisió en evitar-te tot això. Els lladres a més estudien quins negocis assaltar evitant en molts casos els que estan protegits.


Els punts que tenen en compte a l'hora de cometre aquest delicte són:


1. Busquen zones amb poca il·luminació i amb poc trànsit.


2. Localitzen negocis que no estiguin protegits per un sistema de seguretat o que no tinguin cartells dissuasius.


3. Verifiquen que les entrades i sortides siguin de fàcil accés i no estiguin protegides per reixes o persianes.


4. Analitzen l'activitat del negoci per saber quins diners o material poden sostreure i quin temps li dedicaran. Es fan passar per clients que desitgen informació del producte o servei ofert amb interès.


5. S'asseguren que el material que volen robar es pugui transportar amb facilitat perquè els robatoris es fan en poc temps.


6. El material sostret ha de ser fàcilment venut al mercat negre.


A més de joieries, farmàcies, botigues d'electrònica i altres negocis, es tendeix a anar a oficines per vendre per alt valor documents confidencials. Les alarmes de negoci són una bona idea en tot tipus de negoci.

Per què són tan importants les alarmes per a negocis?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.