Manteniment de sistemes de seguretat

El servei de Manteniment de Sistemes de Seguretat garanteix el perfecte funcionament dels propis sistemes, assegurant que les instal·lacions compleixin amb la normativa vigent.


La divisió de Manteniment és l'encarregada de garantir una atenció segura, a més d'una cobertura total i una qualitat de servei determinada a tots els sistemes.


● Servei de Manteniment


Manteniment de sistemes de seguretat


● Manteniment Preventiu amb visites periòdiques d'un tècnic especialitzat d'acord amb el reglament i la normativa

● Manteniment Correctiu amb desplaçament del tècnic per atenció d'avaries en temps límit

● Diagnòstic de maquinari i gestió de reparació dels aparells

● Informes de la situació i funcionament de tots els equips i propostes de millores dels sistemes

● Assistència tècnica i suport per als sistemes


L'objectiu que es persegueix és garantir el funcionament de les instal·lacions amb la màxima qualitat i estalviant costos. Això s'aconsegueix minimitzant els temps de resposta a l'atenció i amb un assessorament correcte.


Mencionar que hi ha una determinada operativa que redueix el nombre d'actuacions no programades, estalviant temps i diners. També disposem d'una base de dades on consta les reparacions i intervencions realitzades. La rapidesa en aquest tipus de processos és màxima.


Manteniment de sistemes de seguretat


Per últim, el servei de manteniment de sistemes de seguretat garanteix que tot funcioni correctament seguint la llei, a més de proporcionar una qualitat màxima en el mateix servei. Aquest servei inclou sistemes com el CCTV i el control d'accessos. Els millors sistemes de seguretat.

Manteniment de sistemes de seguretat

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat