Manteniment d'alarmes a Barcelona

A Ruva Seguretat et podem assessorar i distribuïm Alarmes a tot Catalunya.


Estàs buscant seguretat per a casa teva o per al teu negoci?


Amb les alarmes i sistemes de seguretat de Ruva Seguretat que podem oferir-te podràs aconseguir la millor protecció i qualitat al millor preu del mercat. Malauradament els robatoris són una realitat diària, i nosaltres podem ser els següents. Podem solucionar-ho amb un bon sistema d'alarmes.


Les alarmes i sistemes de seguretat de Ruva Seguretat són una de les millors i més completes alarmes que pots trobar: tenim una oferta que integra un equip de la darrera tecnologia i qualitat, a un preu per a totes les butxaques (des de 0,65€ al dia preu de Connexió a la Central Receptora d'Alarmes), i el més important de tot, una empresa darrere líder en seguretat que avala la qualitat del servei. Aquests sistemes de seguretat estan connectats a la Central Receptora d'Alarmes amb Avís a Policia tot el dia, de manera que tindràs protecció les 24 hores.


A Ruva Seguretat tenim un llarg trajecte en distribució de Alarmes a Badalona, per la qual cosa amb nosaltres estaràs a les millors mans. No et quedis amb dubtes o preguntes, consulta'ns tot allò que necessitis saber per poder ajudar-te a triar el millor sistema de seguretat.


● Alarmes a Badalona i Sistemes de Seguretat


Aquest pack d'Alarma per a Casa i/o Alarma per a Negocis Ruva Seguretat es pot ampliar segons les necessitats del client. El Pack Alarma Ruva Seguretat inclou:


● 2 Vídeodetectors.

● 1 Detector de moviment, o 1 contacte magnètic.

● 1 Central d'intrusió.

● 1 Teclat via ràdio sense fil.

● 1 Comandament multifunció de seguretat amb 4 botons.

● 1 Mòdul GSM/GPRS + Mòdul IP

● 1 Sirena de so amb 80 dB (inclosa a central).

● 3 Cartells de seguretat per a exteriors dissuasius.


Manteniment d'alarmes a Barcelona

Manteniment d'alarmes a Barcelona

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.