Les empreses d'alarmes per a cases afecten la meva privadesa?

Si vols contractar una de les empreses d'alarmes per a cases que hi ha al mercat, segurament voldràs saber si aquesta afectarà la privadesa de casa teva.


Els sistemes d'alarmes han estat dissenyats exclusivament per garantir la protecció de l'immoble i els seus habitants, tant les imatges com els vídeos que es gravi amb el teu equip de seguretat no tenen cap altra finalitat que la protecció.


● Les càmeres només s'activen quan hi ha un salt d'alarma

No hi tenen accés en un altre moment, igual que amb el sistema d'àudio. Aquests dispositius al teu habitatge poden ajudar-te a donar avís a la policia que s'està succeint una intrusió cal que es compleixin certes verificacions i fer-ho amb imatges o vídeos és la manera més ràpida i eficaç.


● La Central Receptora

I els seus treballadors només accedeixen a aquestes imatges quan el client ho autoritza o quan es troben evidències que el salt d'alarma és real i s'està produint un robatori. A més, només les podrà tenir policia si és necessari.


Et recomano que si contractes un equip compti amb càmeres ja que són perfectes per confirmar si estan intrusos a l'interior de casa teva i així avisar les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat més ràpidament.


Els sistemes més innovadors i segurs sempre tenen càmeres pel fet que capten en temps real les imatges de l'interior de l'habitatge i ubicades estratègicament aconsegueixen garantir que qualsevol moviment detectat a la zona protegida donarà lloc a un salt d'alarma perquè la CRA feu verificació i posada en marxa del protocol d'actuació si fos requerit.


Confiar la teva protecció a una empresa d'alarmes per a casa no vol dir tenir menys intimitat ja que única finalitat és protegir-te a tu, casa teva i als teus i fer-ho tot el dia i cada dia del any.

Les empreses d'alarmes per a cases afecten la meva privadesa?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat