Instal·lació de Control d'Accessos a Barcelona

El control d'accés i presència per a persones és un sistema de seguretat aspecte molt interessant a tenir en compte a totes aquelles empreses o oficines on el flux d'entrades i sortides de persones representi un volum important o vulguem restringir el pas.


El sistema de control d'accés es venia instal·lant normalment en grans edificis i recintes amb força ocupació però avui dia aquests sistemes representen un plus important de seguretat per a qualsevol negoci, a més un avantatge molt gran és el baix cost d'aquests equips de seguretat actualment.


El sistema de control d'accés bàsicament us permetrà diferenciar:


● Quines persones poden tenir accés a les dependències de treball.

● A quines dependències concretes tenen accés dins de l'empresa podent restringir el pas en aquelles zones on es vulgui.

● Dins de quin horari hi tenen accés.


Són sistemes de Control d'Accessos bàsics com els numèrics, específicament estan dissenyats per al control de portes interiors dins del recinte, el funcionament pot ser autonòmic sense connexió a cap ordinador i que proporcionen un nivell de seguretat acceptable. Encara que avui dia els sistemes de control d'accessos més utilitzats són els Biomètrics pel nivell de seguretat tan elevat que tenen i pel preu tan econòmic que estan aconseguint.


La programació d'aquests sistemes es fa mitjançant una targeta mestra amb combinació d'una sèrie de codis mestres o també mitjançant un ordinador.

Instal·lació de Control d'Accessos a Barcelona

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.