Inhibidors de freqüències d'Alarmes

Els inhibidors de freqüència d'alarmes són dispositius electrònics que permeten anul·lar la freqüència de les alarmes per evitar la comunicació entre els propis sensors i la centraleta. Aquest tipus de productes es poden adquirir fàcilment a qualsevol pàgina web d'Internet, o fins i tot a botigues especialitzades en determinats productes, per un preu de menys de 100 euros.


De fet, a dalt teniu la principal raó per la qual cal tenir sistemes d'alarmes d'alta seguretat, totalment preparats per evitar aquests inconvenients. A Ruva Seguridad, per exemple, executem un doble sistema de freqüències que detecta els intents de sabotatge mitjançant inhibidors, essent activats de manera immediata.


Els intents de sabotatge sobre les alarmes no només es fan gràcies a inhibidors de freqüència, sinó també actuant sobre la pròpia alimentació elèctrica o les comunicacions telefòniques. És important conèixer les característiques que eviten el sabotatge. Les solucions més econòmiques no proporcionen aquest tipus davantatges, disminuint la protecció. És recomanable gastar-ne més.


● Alarmes d'Alta Seguretat


● Alarmes sense cables amb tecnologia TwinBand®: Transmissió ràdio doble-banda assegurada

Dir que els sistemes d'alarma sense cables de connexió entre els aparells poden augmentar la resistència al sabotatge. El procediment de transmissió TwinBand®, per exemple, que ofereix Imsel, treballa en dues bandes de freqüència separades que emeten en paral·lel. De fet, no poden ser bloquejades de manera simultània, evitant problemes de sabotatge.


● TwinPower®: Doble alimentació 100% autònoma. Connexió automàtica intel·ligent

Mencionar que l'absència de connexions a la xarxa elèctrica elimina qualsevol tipus de risc. Els aparells són independents. D'altra banda, la tecnologia TwinPower® asseguren un funcionament correcte que agraeixen els mateixos clients. També confirmen que els aparells seran funcionals durant un temps d'uns cinc anys.


● Autoproteccions contra el sabotatge

Per últim, esmentar que els aparells també estan protegits contra intents dobertura no autoritzats o arrencades sense permetre. En cas que hi hagi algun intent de manipulació, l'alarma salta automàticament. La tecnologia Rolling Code també protegeix els teclats d'intents d'accés.


● Detecció de tall de línia telefònica

Què passa en cas que hi hagi un tall de línia telefònica? El sistema d'autovigilància s'activa, revisant tot el que està succeint al lloc. D'aquesta manera es pot detectar qualsevol intrusió. Fins i tot els accidents. Un bon nivell de seguretat que evitarà que hi hagi mals de cap en aquesta mena d'aspectes.

Inhibidors de freqüències d'Alarmes

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat