Graus de seguretat a les alarmes

● Graus de seguretat dels sistemes d'alarmes. Orde INT/316/2011


L'ordre INT/316/2011 recull a l'article 2 la definició dels graus dels sistemes de seguretat d'alarma en funció de diversos paràmetres.


Aquests són els graus que hi ha:


● A - Grau 1

o de baix risc, per a sistemes d'alarma dotats de senyalització acústica, que no disposin d'una central d'alarmes o d'un centre de control.


● B - Grau 2

De risc baix a mig, dedicat a habitatges i petits establiments, comerços i indústries en general, que es vulguin connectar a una central d'alarmes oa un centre de control.


● C - Grau 3

De risc mitjà/alt, dedicat a establiments obligats a disposar de mesures de seguretat, a més d'altres instal·lacions comercials o industrials a les quals se'ls exigeixi disposar de connexió a central d'alarmes o centre de control.


● D - Grau 4

D'alt risc, reservat a les infraestructures crítiques, instal·lacions militars, establiments amb material explosiu reglamentat, i empreses de seguretat de dipòsit d'efectiu, valors, metalls preciosos, matèries perilloses o explosius, sense obligació de connexió amb central d'alarmes o centres de control.


Tots els equips han de comptar amb els corresponents certificats segons les normes de la Unió Europea: UNE-EN 50130, 50131, 50132, 50133, 50136 i la Norma UNE CLC/TS 50398.


És possible que els sistemes de grau 2 hagin de tenir sistemes de videoverificació, una cosa obligatòria al grau 3.

Graus de seguretat a les alarmes

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.