És possible instal·lar alarmes en habitatges amb mascotes?

Si es poden instal·lar alarmes en habitatges amb mascotes és un dels dubtes més comuns dels propietaris que tenen mascotes i volen instal·lar alarmes en habitatges.


Les empreses de seguretat tenen el coneixement que cada cop són més els usuaris que compten amb animals de companyia a casa i busquen la protecció d'una alarma.


En l'actualitat, hi ha companyies que tenen innovacions tecnològiques que brinden solucions eficaces per protegir la llar. Des de RUVA SEGURETAT et podem ajudar a aconseguir informació actualitzada, objectiva i sense compromís perquè decideixis el més intel·ligent.


La majoria dels animals de companyia a Espanya són gossos o gats. Per poder entendre com les alarmes detecten aquests animals és important conèixer com funcionen els sensors de moviment: aquests estan activats i capten volums dels objectes que se situen a l'abast del detector. Comptar amb un animal de companyia a casa no té perquè impediment per protegir la llar ja que hi ha diferents solucions.


El problema més gran que hi ha a l'hora d'instal·lar alarmes en habitatges amb mascotes és que els animals poden donar lloc a falsos salts d'alarma assíduament i això resulta incòmode per al propietari, les empreses de protecció tenen en compte si a la llar conviu alguna mascota per donar una protecció personalitzada perquè els animals es puguin moure per la casa amb total llibertat mentre l'alarma està connectada.


Al mercat hi ha detectors especials per a les cases que tinguin animals de companyia detectant els moviments de les presències en base al seu volum, és a dir, dels quilos que pesen. En qualsevol cas, aquest volum es pot regular per adaptar-se a la presència del gos o gat de la casa depenent de la seva mida per evitar falses alarmes.


També es pot tenir el gos o el gat en una de les estances que no tingui sensors de moviment però sí amb magnètics que protegiran l'habitatge i evitaran que salti l'alarma.

És possible instal·lar alarmes en habitatges amb mascotes?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.