Empresa de sistemes de seguretat i alarmes

Estem especialitzats en la instal·lació de Sistemes de Seguretat. La nostra experiència inclou tot tipus de sistemes de seguretat electrònica. Coneixem les diferents alternatives tecnològiques que hi ha al mercat, a més de col·laborar directament amb fabricants d'equips de seguretat, la qual cosa ens permet instal·lar els principals i més fiables sistemes de seguretat.


● Sistemes d'Alarma d'Intrusió


Sistemes d'Alarma d'Intrusió


Podem instal·lar centrals d'intrusió fabricats pels principals fabricants de seguretat. Ares Seguretat és una empresacapacitada per a la instal·lació de sistemes de seguretat en instal·lacions petites com sistemes multiplexats i programari de gestió mitjançant sinòptic.


Tenim experiència en la instal·lació de sistemes de seguretat perimetrals, incloent grans magatzems, edificis d'oficines i residències.


● PCI Sistema de Protecció Contra Incendis


PCI Sistema de Protecció Contra Incendis


Per instal·lar PCI cal un gran coneixement de les normatives existents actuals que els regeixen, sense oblidar l'experiència suficient que permeti instal·lar i parametritzar correctament els sistemes corresponents sense cap tipus de problema.


A més, a RUVA SEGURETAT sabem que els sistemes de protecció contra incendis no són només un sistema de seguretat, sinó també del fet que suposen una salvaguarda per a les instal·lacions i el propi manteniment de la informació .


Tenim experiència en sistemes de detecció analògica d'incendis en grans edificis, hotels i fàbriques, a més de sistemes convencionals per a petites empreses o establiments.


● CCTV Sistemes de Circuit Tancat de Televisió


CCTV Sistemes de Circuit Tancat de Televisió


Els sistemes de CCTV són imprescindibles en alguns negocis pel fet que permeten gravar constantment les instal·lacions i establiments


És necessari realitzar instal·lacions de videovigilància, per a petites i grans empreses. Importa des d'un gravador digital amb dues càmeres, a grans instal·lacions amb càmeres mòbils, matrius de vídeo, gravadors digitals modulars, sistemes de transmissió TCP/IP, anàlisi de vídeo intel·ligent, transmissió WIFI i WIMAX, fibra òptica, etc. Els equipaments són necessaris en tota mena de situacions.


Control d'Accessos


Control d'Accessos


Els sistemes de control d'accessos també són importants pel fet que permeten controlar les persones que accedeixen i surten de les instal·lacions.


Aquests s'instal·len en comerços, PIMES i grans instal·lacions, tractant-se de sistemes autònoms amb un sol lector o teclat a sistemes amb programari de gestió d'accessos, presència, visites, acreditacions, sinòptics, alarmes, etc. Treballem amb diversos fabricants i sistemes, segons les necessitats dels clients.


● Megafonia i Interfonia


Megafonia i Interfonia


Per últim, tenim experiència en la instal·lació de sistemes de megafonia, incloent instal·lacions crítiques i de gran alçada, subjectes a la normativa vigent en sistemes de megafonia d'evacuació.


Tenim tècnics amb experiència en instal·lació d'altaveus, projectors, etc., incloent la possibilitat de realitzar cablejats de rack de megafonia i interconnexionat entre els diferents equips, entre altres tasques.

Empresa de sistemes de seguretat i alarmes

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.