Consells de Seguretat per a la nostra llar

● Consells de seguretat per a la llar de cara a l'estiu

Amb l'arribada de les nostres anhelades vacances com és habitual en aquesta web tornem a posar èmfasi en la seguretat del nostre habitatge, tornem a repassar alguns consells pràctics de seguretat que no està de més tornar a recordar encara que tinguem un sistema d'alarmes .


Fes notar que estàs segur i protegit, els lladres solen anar al fàcil, si poden robar a dues cases i una està protegida amb un sistema d'alarmes del més probable és que triïn l'altre habitatge, l'habitatge té d'estar clarament identificada amb els cartells dissuasius, això simplement evités molts intents de robatoris.


No els deixis fàcil als lladres, evita deixar una còpia de les claus en llocs típics com testos propers, estores, etc. És fàcil caure en la temptació de tenir-ne una còpia per si se'ns perd, hi ha d'entrar un amic, etc. Però per a aquests casos el millor és deixar una còpia a casa d'un veí, l'alarma de RUVA SEGURETAT et permet activar-la i desactivar-la de manera remota amb el mòbil sense necessitat d'haver de donar codis especials a persones de manera eventual.


Xarxes socials, “la meva família i jo marxem de vacances a aquest precís hotel, estarem fora de l'1 al 20 d'agost” només falta posar-li unes lletres de neó i penjar-lo a la porta de casa nostra, realment no som conscients de la repercussió del que es pública a les xarxes socials, missatges d'aquest tipus són un clar indici per a un lladre que es pot robar en aquest habitatge, molt de compte amb això.


Consells de Seguretat per a la nostra llar


Encara que el nombre de robatoris a plena llum del dia està augmentat espectacularment la nit ha estat tradicionalment la gran aliada dels lladres, la foscor permet a aquests individus passar desapercebuts i actuar amb total impunitat, una norma fonamental és il·luminar les zones de accés al nostre habitatge, una bona idea és per exemple adquirir casquets per al nostre habitatge amb llindar de llum, aquests automàticament quan es faci la nit faran que la llum s'encengui.


Per últim protegeix bé el teu habitatge, tanca bé portes, finestres i deixa el teu sistema d'alarmes ben activat, això és fonamental perquè el retorn de les nostres vacances acabi tan meravellosament com va començar.

Consells de Seguretat per a la nostra llar

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.