Com triar la millor alarma per al meu negoci

Estem convençuts que la seguretat del seu negoci més d'una vegada li ha tret el son i per aquest motiu us indiquem 6 consells imprescindibles per poder triar la vostra alarma negoci a Barcelona


1 Cada negoci tindrà uns requisits de seguretat especials. A la nova normativa de Seguretat Privada INT/314-318/2011 s'estableix els graus i requisits de seguretat depenent del negoci que s'hagi de protegir, per exemple, una joieria tindria un grau de seguretat 3, la majoria dels negocis tenen un requisit de seguretat de grau 2.


2 Perquè un sistema de seguretat sigui eficaç ha d'estar connectat a una Central Receptora d'Alarmes per poder verificar els salts d'alarmes quan són reals i poder avisar la policia. És vital que s?interessa per la Central Receptora d?Alarmes que té la seva empresa de seguretat, que sigui moderna, que sigui eficaç i que no estigui sobredimensionada.


3 Sol·liciteu que la vostra alarma tingui vídeo verificació, no es conforme amb menys, en cas que hi hagi un salt d'alarma aquesta ha de poder ser verificada mitjançant els detectors amb vídeo verificació, així no hi ha falses alarmes.


4 Pregunteu pel protocol de seguretat a seguir en cas que hi hagi un salt d'alarma, si se us enviés vídeo del que estigui succeint en la instal·lació en el mateix moment, si es contactés per telèfon sempre, si es demanarà paraula clau, etc.


5 Si teniu diverses persones que tinguin accés al local de l'empresa és imprescindible que tots ells puguin tenir un codi individual i que se us notifiqui mitjançant SMS o correu electrònic cada vegada que un d'ells activi o desactivi el sistema.


6 Que vostè pugui en tot moment tenir el control del sistema de seguretat des del tlf mòbil així podrà saber a qualsevol lloc el que està succeint , podreu connectar, desconnectar etc.

Com triar la millor alarma per al meu negoci

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat