Com triar el sistema de seguretat per a negoci adequat

Si sou propietari d'una empresa o comerç o en voleu muntar un segurament la seguretat sigui un dels aspectes que més us preocupin i us estareu plantejant la instal·lació d'un sistema d'alarmes per a negocis.


Els negocis oberts al públic poden tenir problemes de seguretat com atracaments, robatoris i furts, i les alarmes són la forma més efectiva de solucionar-los.


● Escollir un sistema de seguretat per a negoci adequat no és senzill:


● No tots els negocis són iguals

No hi ha una alarma universal que serveixi per a totes les empreses. Cada negoci té unes necessitats específiques i en funció de la seva naturalesa haurà de complir, a més, una sèrie de normes. Per exemple, una joieria està obligada per llei a tenir contractada una alarma. I en el cas que vulguis instal·lar-ne una per voluntat pròpia et recomano que abans de realitzar qualsevol instal·lació un professional especialitzat en seguretat visiti el teu negoci i t'orienti sobre el tipus d'alarma que requereix el teu establiment i els punts clau on s'han de col·locar els sensors.


● Sempre connectada a una Central Receptora d'Alarmes (CRA)

L'única manera que la teva empresa estigui protegida les 24 hores del dia els 365 dies de l'any és tenint una alarma amb connexió a una CRA. N'hi ha de simulades, dissuasòries, sense quotes, etc. però les realment efectives són les alarmes connectades a una central. No et conformis amb menys!


● Verificació per imatges o vídeo

Com a expert en seguretat us aconsello que contracteu un sistema d'alarma amb què la CRA pugui verificar els salts d'alarma mitjançant enregistrament de vídeos o imatges. Aquestes ajudaran a la ràpida identificació d'intrusos i enviament de la policia. A més, seran proves crucials del robatori per a la investigació i per a la companyia d'assegurances.


● Coneix del protocol d'actuació de cada empresa

Si estàs pensant en contractar un sistema dalarmes per a negocis i no et decideixes per una est pot ser un dels punts clau. Conèixer qui s'avisa davant d'un salt d'alarma, com se't notifica qualsevol incidència, qui truca a la policia o als serveis d'emergències, etc. És vital que coneguis de primera mà com actua l'empresa de seguretat amb què tens contractada l'alarma davant de qualsevol incident.


● Control d'accessos

En un negoci és vital que controlis les hores d'entrada i de sortida dels teus empleats. Verifica que aquest sigui un dels serveis que ofereix la companyia abans de contractar-la.


● Control remot

Els comandaments a distància o les apps amb connexió al sistema d'alarma et poden ser molt útils per controlar el teu equip a distància. Assegureu-vos que el que contracteu disposeu d'aquest tipus d'eines.


● El preu no ho és tot

El preu sí que és un dels factors més importants en la compra de qualsevol producte o la contractació de qualsevol servei, però al sector de la seguretat és important no escatimar i conèixer bé què inclou cada oferta. És important saber si el sistema de seguretat per a negoci que vols contractar comporta algun cost extra, si el manteniment és gratuït, si hi ha un contracte de permanència, la garantia que té l'equip, etc. Moltes vegades un preu atractiu significa renunciar a gran multitud d'eines i serveis molt importants.


Com triar el sistema de seguretat per a negoci adequat

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.