Càmeres per al comptatge de persones

Després del procés anunciat pel govern per poder fer la desescalada, una de les mesures preventives més necessàries és la del comptatge de persones per al control d'aforament dels locals i empreses. Per això, comptem amb la nostra gamma de càmeres de comptatge de persones i control d'aforament.La característica principal d'aquest tipus de càmeres és que us permeten fer un control de les persones que entren o surten d'un lloc. A més, com que ofereixen dades a temps real, ens permeten fer un control molt efectiu, per la qual cosa podrem integrar-lo amb un sistema de control d'aforaments.


Per poder realitzar un control de l'aforament i comptatge de persones eficaç, comptem amb la possibilitat d'instal·lar qualsevol de les nostres càmeres de comptatge de persones. Aquest tipus de càmeres, gràcies al seu algorisme, permeten localitzar les persones dins una àrea determinada a més del rumb cap on van. Per això podrem identificar tant les entrades com les sortides d'aquestes persones.


A més, gràcies a la doble lent d'aquestes càmeres, podrem discriminar entre els límits d'alçada que us marquem.


Control d'Aforament en establiments


A causa de l'actual crisi del COVID-19, el control d'aforament s'està convertint en una cosa realment necessària per evitar qualsevol tipus d'aglomeració als establiments.


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.