Busques alarmes per a locals comercials, això t'interessa

Si busques la millor alarma per al teu local comercial, analitza-ho tot bé perquè protegirà béns materials i treballadors, a més d'evitaràs els ensurts d'un robatori.


Abans de decidir-te has de saber el que busques protegir el teu negoci, ja que no és el mateix que protegir el teu habitatge ni és igual segons el tipus de negoci.


El primer és dimensionar les necessitats de l'immoble que vols protegir: És un local a peu de carrer? Una oficina en un segon? Una nau en un polígon industrial? Un cop ho tinguis clar has d'avaluar el valor econòmic del contingut del mateix com a gènere o mercaderia, diners en efectiu, dispositius electrònics, etc. Finalment has de conèixer a fons els horaris dels teus empleats sabent amb quants comptes com a personal de confiança perquè hi deleguis l'activació/desactivació de l'alarma.


No escatimes en despeses a l'hora de contractar una alarma per a local, tant si és una botiga en uns grans magatzems com si tens un petit comerç al centre de la ciutat. Si protegireu el vostre negoci assessoreu-vos només amb les millors empreses d'alarmes. Al mercat hi ha diverses companyies que et vendran des d'una alarma sense connexió a una central receptora fins a una alarma falsa la finalitat de la qual sigui exclusivament aparentar que hi ha un sistema de seguretat instal·lat. Amb la seguretat no es juga i menys quan es tracta del teu negoci o els teus éssers estimats.


Hauràs de conèixer quin és el grau de seguretat del teu negoci segons la normativa del BOE perquè depenent d'això necessitaràs un tipus o altre d'alarma:


● Grau 1

De baix risc. És aquell que té un sistema d'alarma amb sirena, però que no està connectat a una CRA.


● Grau 2

De risc baix a mig. Destinat a habitatges, establiments, comerços o empreses que vulguin estar connectades a una central receptora.


● Grau 3

De risc mitjà/alt. se situen aquells establiments que per naturalesa o activitat hagin de disposar d'un sistema connectat a una central, per exemple una joieria


● Grau 4

Alt risc i va dirigit a les infraestructures crítiques com ara empreses de material explosiu o materials perillosos.

Esperem que aquesta informació us sigui de gran utilitat a l'hora de decidir-vos per un sistema de seguretat per a comerç.

Busques alarmes per a locals comercials, això t'interessa

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat