Avantatges de tenir alarma de llar o negoci

Hi ha diferents tipus d'alarma de llar i negoci: alarmes antirobatori, alarmes sense quotes, alarmes gsm, contra incendis, sistemes de detecció de monòxid carboni, etc.


Avui el que ens interessa explicar-vos són els avantatges que ens aporten les alarmes de seguretat a les nostres llars o negocis i els motius pels quals hauríem d'assegurar-nos de tenir aquest aspecte tan important cobert.


Independentment del tipus d'alarma de contractat, els avantatges de tenir instal·lada una alarma de llar són inqüestionables. Vegem-ne algunes relacionades amb la TRANQUIL·LITAT, SEGURETAT, PROTECCIÓ I EL COST.


Avantatges de tenir alarma de llar o negoci


La TRANQUIL·LITAT és l'avantatge més gran perquè qualsevol tipus de alarma de llar o negoci espanta intrusos i lladres. Les empreses d'alarmes sempre col·loquen cartells a l'exterior de l'habitatge/locals i en llocs de molta visibilitat, informant de l'existència de l'alarma per dissuadir així els lladres de plantejar-se el seu habitatge/local com a possible blanc.


Et proporciona SEGURETAT tant si et trobes absent (de vacances, a la feina o simplement prenent alguna cosa) com si romans a l'interior. En aquest segon cas, si us trobeu dins de l'habitatge mentre passa el robatori, les empreses d'alarmes garanteixen que es personarà una patrulla de seguretat o la pròpia policia en qüestió de minuts.


PROTECCIÓ. La majoria de les empreses inclouen l'alarma contra incendis, per tant tant el continent com el contingut i, per descomptat les persones, tindran més possibilitats de salvar-se en el cas que passi aquesta greu eventualitat.


EL COST. A primera vista, molta gent és reticent a contractar una alarma per a casa ja que pensen que suposa un cost molt gran i en alguns casos innecessari. Avui dia hi ha multitud d'ofertes i empreses que ofereixen serveis de baix cost o low cost i surten la teva alarma pot sortir-te molt més barata del que penses. Gràcies als serveis de comparativa d'alarmes llar o negoci Encara que sembli un servei car, en realitat moltes asseguradores d'habitatges solen rebaixar les quotes si l'assegurat compta amb un sistema d'alarma a la llar/local.


Ventajas de tener alarma de hogar o negocio


Existeixen al mercat sistemes de vídeo vigilància i control. Per això, l'empresa de seguretat instal·la una sèrie de càmeres gravadores i sistemes de detecció. Tindràs gravat tot el que passa a casa teva i podràs vigilar-ho des de la teva feina mitjançant una senzilla aplicació instal·lada al mòbil. Aquest sistema és molt útil per a aquelles persones que tenen nens petits o grans dependents a cura d'empleats o empleades de la llar també. Instal·lant aquest sistema, no només tindràs control sobre el que passa en temps real, sinó que evitaràs problemes en saber que tens vigilades les persones que tenen cura dels teus éssers estimats.


En alguns sistemes de seguretat, si passa algun contratemps o algun lladre entra a la casa, el dispositiu avisa un cos de seguretat privat, la policia o els bombers (en cas d'incendis). Normalment solen comptar amb un dispositiu de desconnexió (per evitar falses alarmes) i antisabotatge (que evita la manipulació falsa).


Tot dependrà del grau de seguretat que desitgis i del que et vulguis gastar en la teva seguretat i la de la teva família. Si teniu dubtes sobre com funciona un sistema de seguretat d'alarmes per a casa, podeu veure una explicació en espanyol més avall.

Avantatges de tenir alarma de llar o negoci

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.