Alarmes per a negocis, evita els intrusos

● Evita els intrusos al teu negoci amb les millors alarmes


Si el teu negoci no compta amb els millors sistemes d'alarmes a Barcelona, ​​que cobreixin tots els accessos a l'immoble, ja siguin portes com a finestres, tingues la seguretat que es troba a mercè d'intrusos que poden perjudicar la teva inversió. És per això que comptar amb dispositius de seguretat és l'opció més adequada per protegir el vostre establiment durant les 24 hores.


Aleshores, si voleu comptar amb la seguretat adequada compteu amb l'ajuda d'alarmes de banda magnètiques, sense fil i integrals dins de tot l'ampli sistema de seguretat. Així, qualsevol intrús preferirà fugir davant d'una alarma que sonarà i ho posarà en evidència.


Si no vols que el teu comerç sigui un punt atractiu per als delinqüents, has d'aprofitar l'oportunitat i instal·lar els sistemes d'alarmes que a continuació esmentem.


● Alarmes de banda magnètica


Una alternativa amb què pots comptar és la que ofereixen les alarmes de banda magnètica que s'instal·len a totes les portes d'ingrés o egrés i així tenir coneixement sobre qualsevol intromissió quan el comerç estigui desolat o sense vigilància interna.

p>

Aquests dispositius funcionen gràcies a un sistema a base d'imants que davant de qualsevol irrupció abrupta llancen un avís a la central d'alarmes a Barcelona informant el que ha passat de manera que s'activi l'alerta sonora i s'avisi el propietari del negoci i també a les autoritats.


Generalment aquests dispositius es disposen per separat a cadascuna de les portes i finestres però especialment en aquelles que generen més risc com per exemple als accessos de la primera planta, entrades principals i llocs on es troben caixes fortes.


A més, tingueu en compte que els sistemes d'alarmes per a negocis a Barcelona solen incloure aquest tipus de dispositius, comptant amb avantatges següents:


● Representen una solució assequible que els permet als propietaris dels negocis mantenir la seva inversió segura en tot moment.


● Resulten fàcils d'instal·lar i passen desapercebuts, funcionant de manera efectiva davant l'entrada d'un intrús.


● Compten amb alts estàndards de qualitat, tot i que el preu assequible i suposen una inversió encertada.

Alarmes per a negocis, evita els intrusos

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.