Alarmes per a negocis a Barcelona

● Sistemes d'alarmes per a negocis: Trieu els dispositius més efectius


Quan decideixes establir el teu comerç formalment, un dels temes més rellevants és protegir la teva inversió amb alarmes per a negocis a Barcelona. És per això que és fonamental conèixer les característiques d'aquests dispositius i els seus elements.


Aleshores, si t'interessa saber més sobre les alarmes que pots instal·lar al teu negoci, a continuació t'oferirem la informació necessària perquè optis per algun dels dispositius més efectius.


● Per què instal·lar alarmes?


Una vegada que el teu negoci s'estableix i comença a ser exitós també perilla la seva seguretat que pot quedar a la mercè de delinqüents o persones malintencionades que volen afectar la teva inversió amb un risc sempre és present.


Per aquesta raó els espanyols, propietaris de negocis, han optat per la instal·lació de dispositius de seguretat més efectius als seus comerços. Es tracta d'equips que els ofereixen la seguretat necessària per mantenir el vostre immoble protegit i també obtenir assistència en casos d'emergències.


Mencionarem a continuació els beneficis de les alarmes per al teu negoci, per a un millor coneixement de per què cal instal·lar-les:


● Protegeixen el teu negoci les 24 hores del dia, però sobretot ho fan en moments més vulnerables per l'absència de personal, quan els delinqüents puguin voler ingressar a l'immoble.


● Alerten sobre intromissions i incidents com excessos de monòxid de carboni, sismes o incendis, perquè tinguis la possibilitat d'actuar a temps.


● Fan que el teu negoci no resulti atractiu per als delinqüents, ja que preferiran evitar ingressar a l'immoble per estar protegit amb els millors sistemes de seguretat.


● Tens la possibilitat d'optar per un servei d'alarmes monitoritzat, que brinda una resposta immediata de la Central Receptora d'Alarmes davant d'emergències.


● Podeu obtenir assistència immediata dels serveis d'emergència, ja sigui que es tracti de les Forces de Seguretat, els bombers o ambulàncies.


● Quins dispositius pots instal·lar?


Com la teva inversió no pot estar en risc i menys a la mercè de delinqüents que tinguin les possibilitat d'entrar al teu negoci el més recomanable és instal·lar el millor sistema d'alarmes que t'ofereixin no només protecció sinó també assistència davant de qualsevol tipus de incident.


Si desconeixes la varietat de dispositius que pots instal·lar, t'esmentarem els principals que necessita el teu comerç per estar protegit:


Sensors de banda magnètica


Un dispositiu molt efectiu i que has d'instal·lar al teu negoci són els sensors de banda magnètica que funcionen a través d'imants col·locats en els marcs de les portes i finestres com a forma d'avisar sobre qualsevol intromissió a l'immoble.


● Detectors de moviment


Una alternativa ideal per col·locar en espais oberts del teu negoci, els detectors de moviment serveixen per alertar les autoritats sobre intromissions ja que detecten la presència d'intrusos mitjançant l'energia calorífica que emanen.


● Alarmes contra incendis


Tot immoble corre el risc de patir un incendi, aleshores no pots deixar d'instal·lar detectors de fum al teu negoci. Es tracta de dispositius que avaluen l'estat natural de l'ambient i no detecten un nivell inusual de combustió, activen automàticament l'alerta.


● Botó de pànic


Si tems que algun intrús vulneri el teu sistema de seguretat i l'alerta no s'activi, el botó de pànic és la solució ja que et permet avisar de forma silenciosa els serveis de seguretat i informar-los sobre qualsevol tipus d'esdeveniment perquè acudeixin a el teu rescat.


● Cambres de seguretat


Malgrat que no formen part dels sistemes de seguretat, les càmeres són un complement ideal si comptes amb el suport de la Central Receptora d'Alarmes ja que et permeten vigilar el teu negoci tant a l'interior com a l'exterior de l'immoble registrant qualsevol anomalia.

Alarmes per a negocis

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.