Alarmes per a habitatges

● Alarmes de seguretat per al teu habitatge


En pensar en el benestar de la teva família, comptar amb sistemes de alarmes llar a Barcelona és l'alternativa ideal. En aquest sentit, la varietat d'equips de seguretat actuals permet que trieu la millor opció, d'acord amb les vostres necessitats i pressupost. Per tant, si voleu instal·lar un sistema d'alarmes a casa vostra, us esmentarem quatre tipus de dispositius que podeu instal·lar.


● Sistema Via ràdio


Comptar amb un sistema de ràdio pot ser la teva alternativa ideal si no vols reformar la teva llar, atès que es pot instal·lar en espais concrets, sense necessitat de cables. Aquests dispositius funcionen amb una freqüència de ràdio, detectant obstacles als accessos de l'edificació, moment en què el transmissor envia el senyal al receptor per activar l'alarma.


Els beneficis de les alarmes d'aquest tipus se centren en el funcionament autònom, ja que es poden energitzar mitjançant bateries. A més, el sistema de ràdio està format per elements que es poden ubicar fàcilment als accessos de la llar.


Aquests sistemes són uns dels més venuts per la poca inversió que ameriten. No obstant això, cal tenir en compte que aquests dispositius ofereixen menys grau de vigilància, si es comparen amb els cablejats.


● Sistema volumètric de sensors


Uns dels millors sistemes de seguretat són els volumètrics de sensors. Aquests dispositius tenen la funció de detectar el moviment mitjançant ones de ràdio o sensors infrarojos, per la qual cosa solen ser ubicats als principals accessos de la llar.


Aquests sistemes de sensors estan compost per una consola, una unitat de control i un teclat, a més dels dispositius transmissors que es disposen a la llar.


El principal avantatge d'aquest sistema és la seva funcionalitat en habitatges grans, ja que pot ser activat fàcilment si els residents es troben en una àrea específica i volen resguardar les zones deshabitades.


Encara que el sistema cablejat és més eficaç, aquesta alternativa pot ser la ideal per al vostre domicili, si ja està construït. A més, pots complementar la vigilància amb càmeres de seguretat i sistemes d'alarmes comuns, per tal d'augmentar el resguard.


● Sistema de cablatge


Els propietaris solen escollir sistemes de seguretat cablejats, perquè ofereixen els resultats de resguard més encertats. Aquesta alternativa funciona mitjançant dispositius disposats per tota la casa, a tall de detectar intromissions des de qualsevol accés.


Sens dubte, el sistema cablejat és un dels més fiables, especialment si passes molt de temps fora de casa.


No obstant, el seu principal desavantatge és el costós que resulta i la inversió que amerita si l'habitatge ja està edificat, atès que els cables solen col·locar-se dins de les parets o sota el terra, per detectar els intrusos.

>

No obstant, si la teva llar està en plena construcció i vols instal·lar alarmes llar a Barcelona d'aquest tipus, sens dubte és la millor alternativa per protegir la teva família de manera efectiva.


● Sistema d'alarma simple


Aquesta última alternativa és un sistema únicament acústic, que s'activa davant la detecció d'intrusos o incidents, com ara incendis, excés de monòxid de carboni o de gas a la llar.


El sistema d'alarma simple normalment s'instal·la per complementar algun dels dispositius esmentats prèviament, per tal d'augmentar la seguretat a la casa.


Els sistemes d'alarmes comuns tenen l'avantatge de ser més econòmics i no ameritar molt manteniment, per la qual cosa es poden adequar a pressupostos limitats.


El seu desavantatge pot ser el fet que no contacta amb els serveis d'emergències i que només activa una alerta acústica. Tot i això, aquest aspecte no els resta funcionalitat, ja que permet avisar altres persones sobre possibles incidents a la llar.


En l'actualitat la tecnologia ha avançat prou per permetre la creació de més i millors alarmes domèstiques. Per això, cada cop resulta més factible trobar equips amb funcions de diversos sistemes de seguretat.


Moltes alternatives recents tenen la funció que, en ser activades per intromissions o incidents, contacten immediatament als serveis de seguretat o emergència.

Alarmes per a habitatges

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.