Alarmes per a Barcelona

AJAX ALARM és una empresa que ofereix alarmes d'alta seguretat per a tota mena d'habitatges i negocis. L'empresa va ser fundada el 1979 pel Sr. Jordi Costa, que té més de 40 anys d'experiència al camp dels sistemes de seguretat. Des del principi la nostra missió ha estat proporcionar solucions fiables i eficients per a les vostres necessitats de seguretat. Som una empresa homologada per a instal·lacions a les regions de Barcelona, ​​Madrid i València (Espanya).


L'ALARMA AJAX per a Negocis a Barcelona és una alarma d'alta seguretat per a tota mena d'habitatges i negocis. Es compon d'una centraleta multientrada amb 4 contactes de porta, 8 sensors de llengüeta, 1 sensor PIR i 2 detectors de fum. A aquest sistema se li pot incorporar una línia telefònica addicional per permetre la comunicació entre el local i l'exterior mitjançant ràdios bidireccionals o telèfons mòbils.


Proporcionem solucions de seguretat exclusives i d'alta qualitat a tot Barcelona. Els nostres sistemes són dissenyats per nosaltres i instal·lats per professionals certificats. Oferim tota mena d'alarmes, des d'alarmes domèstiques, comercials i fins i tot botons de panic. Truqui'ns avui mateix per obtenir més informació.


Esteu cercant un nou sistema de seguretat? Tant si necessiteu una alarma per a casa com per al vostre negoci, tenim la solució adequada. Les nostres alarmes de seguretat d'alta qualitat estan homologades a tot Espanya i França.


Som el sistema de seguretat més premiat d'Europa, els nostres tècnics experts instal·laran la seva alarma a Barcelona.


Instal·lem alarmes d'última generació i d'alta qualitat per a tota mena d'habitatges i negocis. Som una empresa homologada per a la instal·lació de sistemes de seguretat per a la llar a Barcelona i portem més de 20 anys al servei dels clients.


AJAX ALARMA és la millor empresa de seguretat a l'àrea de Barcelona, ​​homologada per l'empresa i la policia. Som professionals en alarmes per a llars i negocis a Barcelona.


Truqui'ns ara per aconseguir el millor sistema de seguretat a Barcelona, ​​oferint alta qualitat i opcions flexibles, perquè pugui adaptar la seva alarma a les seves necessitats i pressupost.


Els millors sistemes de seguretat per a tot tipus de negocis, el nostre sistema de seguretat és el més segur i més fiable d'Europa. Homologat per a instal·lacions a Barcelona.


AJAX ALARM PER A EMPRESES A BARCELONA proporciona un alt nivell de protecció i serveis d'instal·lació de qualitat a empreses i particulars a BARCELONA. Oferim sistemes de seguretat certificats i reconeguts per la vostra confiança i eficàcia.


AJAX Alarm for Business a Barcelona és l'empresa d'alarmes on us oferim els nostres serveis, instal·lats professionalment i amb garantia de qualitat. Amb més de 20 anys d'experiència com a líders en seguretat i defensa, Ajax Alarm és la vostra elecció per a les millors alarmes i protecció disponibles. Som instal·ladors certificats elegits per la Generalitat de Catalunya per garantir que les instal·lacions de seguretat compleixin els més alts estàndards de la normativa de seguretat.


El sistema de seguretat més complet d'Europa, que inclou accés i videovigilància. Aquest sistema de seguretat dʻalta eficiència va ser dissenyat per proporcionar una detecció òptima. El sistema és capaç de gestionar les vostres instal·lacions, amb mòduls de funcions específiques com la detecció d'incendis o la detecció d'aigua. L'alarma Ajax és una opció ideal per a tot tipus de llars i negocis, essent triada per molts clients com la primera línia de defensa contra robatoris, intrusions i incendis.


Som un equip de professionals amb més de 15 anys d'experiència que treballem cada dia per oferir les millors solucions de seguretat i fer que se senti segur. Oferim alarmes d'alta seguretat per a tot tipus d'habitatges i negocis a Barcelona i instal·lacions del sistema de seguretat més premiat d'Europa.


AJAX ALARM ofereix el sistema de seguretat més premiat d'Europa i està homologat per a instal·lacions a Barcelona. Estem especialitzats en sistemes d'alarma per a llars i empreses.


AJAX Alarm és l'empresa més segura i certificada que ofereix sistemes d'alta seguretat per a llars i petits negocis a Barcelona.


Som una empresa professional de sistemes de seguretat a Barcelona, ​​el nostre equip d'experts us pot guiar en el procés d'elecció dels productes de seguretat més adequats per a la vostra llar o negoci, volem afegir una capa extra de protecció contra la delinqüència que es produeix als grans centres urbans.


Alarmes per a BarcelonaWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.