Alarmes i control d'accessos

A Ruva Seguridad instal·lem només primeres marques en Control d'Accés i Control de Presència de Persones, és un element de seguretat molt interessant a tenir en compte en tots aquells edificis, oficines on el flux d'entrades i sortides de persones representin un volum important.


Alarmes i control d'accessos


El control d'accés i control de presència o control horari són sistemes de control específicament dissenyats per controlar l'accés a l'interior d'un recinte o sala és vàlid tant pel control de portes interiors com exteriors, poden ser amb funcionament autònom sense connexió cap ordinador i que poden proporcionar un nivell de seguretat acceptable.


La programació daquests sistemes de seguretat i alarmes es realitzarà mitjançant una targeta mestra en combinació amb una clau numèrica o per mitjà dun terminal portàtil dissenyat per poder programar el lector i donar dalta els usuaris del sistema del control daccessos.


Les funcions de programació d'aquests sistemes de seguretat ens permetran emmagatzemar i poder esborrar codis, targetes o poder programar l'obertura de portes de forma automàtica en una franja horària determinada per nosaltres, la selecció de temps d'obertura, etc.


Alarmes i control d'accessos

Alarmes i control d'accessos

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat