Alarmes d'incendis i detecció d'incendis

● Sistemes de detenció automàtica convencionals i anàlegs


● Detecció automàtica d'incendis mitjançant Centrals Convencionals


Les centrals d'incendis convencionals són aquelles els dispositius o elements de les quals (detectors, polsadors, etc.) s'agrupen a la central d'incendis per zones. Quan una zona de detecció d'incendis o alarmes manual en senyal d'alarma, es produeix l'avís lluminós i acústic a través de les sirenes d'incendis.


Aquest tipus d'instal·lacions de detecció d'incendis convencionals són les més comunes als petits locals, comunitats o aparcaments ja que, pel fet que els equips són més econòmics ia les petites dimensions del local o espai que es vulgui protegir, en cas de salt d'alarmes és més difícil poder localitzar l'element produït el senyal d'alarma que en els sistemes de detecció analògics. Tot i que la central d'incendis ens indica la zona on s'ha produït el salt de l'alarma, cadascuna de les zones de la central pot tenir connectat fins a 20 detectors o polsadors d'incendis.


Les instal·lacions de detecció d'incendis convencionals són concebudes per poder tenir un manteniment econòmic i màxima durada, per la qual cosa són les comunes en petits locals de negocis, pàrquing i garatges d'habitatges, a més de ser una instal·lació d'obligat muntatge en pràcticament tots els locals esmentats amb anterioritat.


● Detecció automàtica d'incendis mitjançant Centrals Analògiques


La detecció d'incendis mitjançant centrals analògiques és un tipus d'instal·lació molt més cara i més complexa que la detecció d'incendis convencional, la diferència més gran d'aquesta, és que el sistema analògic reconeix cadascun dels detectors individualment, sirenes, polsadors o mòduls de maniobres que conformen la instal·lació, per tant a l'hora d'un salt d'alarma, ens indicarà el punt exacte on s'ha produït el salt d'alarma d'aquesta manera la nostra resposta serà molt més ràpida i eficient, ja que a la hora de fer la instal·lació mitjançant programació, s'etiqueten i anomenen tots els elements de la instal·lació posant el nom d'on estan ubicats punt per punt. Aquesta fa que sigui lequip ideal i més adequat per a grans edificis, hospitals, hotels, naus grans, etc. on seria molt difícil poder localitzar el punt d'alarma amb rapidesa amb una detecció per zones a causa de la gran compartimentació d'aquests edificis.


Alarmes d'incendis i detecció d'incendis

Alarmes d'incendis i detecció d'incendis

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.