Alarmes antifurt en comerç tèxtil

Als Negocis de venda de roba tèxtil és imprescindible protegir la sortida de l'establiment amb antenes antifurt, són un fidel aliat a la nostra empresa ja que a més de donar avís en cas de furt d'algun producte poden exercir un efecte dissuasori i molt efectiu davant de possibles intents de robatoris.


Per això comptem amb una àmplia gamma de models i formats mitjançant els quals podem integrar a la perfecció el sistema d'antenes antifurt a la imatge i estil del nostre comerç. Disposem de sistemes monoantenes per a passos estrets a sistemes de 2, 3, 4 o més antenes per a portes de més envergadura. De la mateixa manera hi ha una àmplia varietat en acabats, colors i mides.


Segons la tecnologia que hàgim seleccionat per al nostre negoci, hi ha una gran oferta d'alarmes i arcs antifurt, accessoris de diferents formats i etiquetes adhesives. Que ens garanteixen una bona protecció en peces tèxtils, bosses, sabates, bijuteria, cinturons etc.


Truqueu-nos per informar-vos 93 464 79 69

Alarmes antifurt en comerç tèxtil

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.