Alarmes amb botó de pànic

● Alarmes amb botó de pànic: Augmenta la protecció a casa


Protegir la teva família és un dels aspectes més importants a considerar i que va més enllà dels béns materials. És per aquesta raó que cal comptar amb sistema d'alarmes per a llars amb la millor tecnologia, optant per aquells que tenen un botó de pànic com a eina indispensable per augmentar el resguard.


El botó de pànic es presenta com una alternativa excel·lent ja que ofereix més seguretat a casa, amb només pressionar aquest botó s'obté assistència dels serveis d'emergència de forma immediata.


Per això, si voleu conèixer més detalls sobre aquesta alternativa que fa a la seguretat, us explicarem que és un botó de pànic i els beneficis d'instal·lar aquesta eina a casa.


Botó per a emergències


Si ja tens a casa teva un sistema d'alarmes complet, has aconseguit augmentar la seguretat a casa teva en un alt percentatge. Tot i això, el botó de pànic és l'alternativa que augmenta el resguard i t'ofereix protecció extra, per un mòdic cost.


El botó de pànic representa un complement per al sistema d'alarmes que ja tens instal·lat a casa, i pot trobar-se al teclat de l'alarma o ser col·locat en diferents espais on sigui necessari, de manera que accedeixis a l'assistència de els serveis d'emergència de manera immediata.


Així mateix, com que es tracta d'un botó petit es pot col·locar en una paret o moble molt fàcilment i en punts estratègics com sota una taula o al costat del llit, perquè resultin de fàcil accés per a qualsevol integrant de la família.


Una alternativa funcional i pràctica que et permet davant la intromissió d'un intrús o bé les sirenes són vulnerades pels mateixos, el botó de pànic és l'eina que et permet enviar una alerta silenciosa a la policia oa la Central Receptora de Alarmes per advertir sobre el fet.


Afortunadament, avui hi ha diferents tipus d'alarmes que compleixen la funció abans esmentada, dissenyats tant per a llars com per a comerços. En si, l'objectiu és que el botó de pànic passi totalment desapercebut per als intrusos, de manera que no s'adonin que els membres de seguretat han estat alertats.


● Per què instal·lar-lo a casa?


Per als que encara no en tenen i es pregunten per què instal·lar un botó de pànic a casa, la resposta és que es tracta de l'opció ideal per complementar el sistema d'alarmes per a llars a Barcelona. Es tracta d'un addicional que permet a tots els membres de la família contactar amb els serveis d'emergències i amb l'avantatge que no s'activin les altres alertes sonores.


Si prenem en compte això, el botó de pànic és un complement que només suma beneficis a les alarmes ja instal·lades. Alguns d'aquests beneficis són:


● Oferir una assistència addicional quan es detecta una intromissió a la casa amb anticipació, podent col·locar-se aquest aditament en llocs de fàcil accés i amb l'avantatge que funciona de forma totalment silenciosa.


● Ideal per a la gent gran a casa, el botó de pànic també és de gran utilitat si algú d'aquest grup de més risc presenta símptomes de malaltia i necessita assistència mèdica immediata, per la qual cosa es pot col·locar aquest dispositiu a prop dels seus llits i fins i tot al bany.


● Davant qualsevol tipus d'incidents com incendis, asfíxies, esfondraments, inundacions o atacs de tercers, el botó de pànic és la forma més senzilla i ràpida de comptar amb assistència d'emergències i sense haver de marcar números en un telèfon.


● Són molt fàcils d'amagar a qualsevol lloc de la vostra llar, per la qual cosa podeu activar el botó sense que els intrusos percebin que heu fet la crida als serveis d'emergència.


● Com aconseguir bons preus?


Ni bé decideixes triar un sistema de seguretat és important que t'aturis a avaluar la possibilitat d'instal·lar a casa teva aquell que disposi d'un botó de pànic ja que els avantatges són diversos com els ja esmentats. Aleshores, no perdis l'oportunitat de sumar al sistema de seguretat de casa teva el botó de pànic com la millor manera d'ofereix protecció addicional als membres de la teva família i comptar amb una alternativa per reacció davant de qualsevol tipus d'incident.


Per últim, el fonamental és tenir sempre en compte que la seguretat de la teva família és un dels aspectes més importants, així que consulta i aconsegueix els preus més assequibles del mercat en aquest rubro i tingues la confiança i seguretat que la teva família estarà protegida les 24 hores.

Alarmes amb botó de pànic

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.