Alarmes per a torres i cases

● Abans de seleccionar una alarma o Sistema de Seguretat

Aspectes que cal tenir en compte abans de seleccionar una alarma o sistema de seguretat


Abans de triar una alarma o sistema de seguretat per protegir la llar, pertinences, objectes de valor o records personals, ens hem d'assessorar bé. Per això, es recomana recórrer a una empresa homologada, de confiança, amb diversos anys d'experiència al sector de la seguretat i amb personal propi altament qualificat. Heu d'estar disposats a assessorar abans de la instal·lació.


Un sistema de seguretat per a una torre o un habitatge unifamiliar ha de tenir un sistema de protecció perimetral per garantir la protecció dels accessos des de l'exterior.


És protecció perimetral la que es fa mitjançant sensors electrònics preparats per treballar a l'exterior.


Actualment, i amb els nostres mitjans, podem oferir aquest servei de protecció per mitjà de diferents tipus de detectors infrarojos, barreres exteriors, detectors de finestra i cortina, barreres microones i cables microfònics.


Tot això, amb un bon circuit tancat de televisió ens permetrà veure des de linterior o per mitjà dInternet possibles intrusions o falses alarmes amb un sistema de protecció interior.


Aquestes instal·lacions permeten connectar-se per mitjà de zones diferenciades, per la qual cosa es pot viatjar el jardí exterior les 24 hores del dia des de casa nostra. Podem estudiar i valorar la instal·lació si confia en nosaltres.

Alarmes per a torres i cases

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat