Alarma per a casa, pis o habitatge

● Abans de seleccionar una alarma o Sistema de Seguretat

Abans d'instal·lar una alarma o sistema de seguretat, cal seleccionar una empresa que de debò tingui experiència al sector i pugui proporcionar la millor solució


En general, un sistema de seguretat haurà de tenir un mínim de tres detectors, per poder connectar una central receptora d'alarmes. La central hauria d'estar amagada en algun lloc poc accessible i un teclat en un lloc còmode per poder connectar i desconnectar el sistema.


És important connectar l'alarma amb el teclat per comprovar que funciona correctament. Hi ha tres tecles d'auxili que podrem prémer , encara que el sistema no estigui connectat. Podem fer connexions parcials o armats per garantir la seguretat.


La sirena ha d'estar allunyada de la central. No oblidar la doble transmissió, la qual ens permetrà avisar a la central receptora fins i tot sense línia de telèfon. Hi ha diverses vies alternatives: TCP IP, GSM, GPRS, TX, etc.


Per descomptat, la pròpia empresa de seguretat pot assessorar amb la millor elecció.

Alarma per a casa, pis o habitatge

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.