Alarma connectada a central d'alarmes val la pena

● Alarma: Amb connexió a CRA o sense connexió a CRA

Una pregunta que molts clients ens fan és si Val la pena utilitzar el sistema d'alarma connectada a una central receptora (C.R.A) i pagar per aquest servei de per vida? En principi, dependrà del perfil de cada client.


Connectar a CRA genera que un equip d'especialistes es trobi a l'altra banda rebent no només les alertes sinó també en molts casos certificant que es puguin considerar alarmes o no, sobretot si es té en compte el que diu la normativa vigent a l'hora de fer els avisos pertinents a la força de seguretat de l'estat. Cal recordar que l'ordre ministerial INT-316-2011 ha endurit les condicions que s'han de donar per considerar una alarma com a vàlida, establint a més sancions en el cas de falses alertes continuades.


Per això, des de fa un temps, s'estan introduint les alarmes amb videoverificació, un tipus de sistema que transmet imatges captades per sensors equipats amb minicàmeres en el moment de l'alarma, i que resulten proves fefaents que l'alerta és real, sent motiu suficient per procedir a fer la trucada a la policia. En el cas esmentat, l'alarma la pot fer el personal de la central receptora o el mateix usuari. Les alarmes més modernes es poden gestionar via smartphone que simultàniament envien avisos a un o més mòbils quan es detecta un avís.


Per a petites instal·lacions és factible aleshores tenir una bona alarma de Grau 2 sense connexió a CRA? La resposta a aquest interrogant és sí, però depèn de la comoditat de lusuari. A més, la connexió a una central receptora té un cost mensual fix i de per vida i si es decideix no connectar-la, caldrà tenir el mòbil a prop i enviar avisos a diversos d'ells com una manera d'assegurar-se que els avisos són rebuts en un o un altre terminal.


Cal tenir present sempre, que hi ha un important mercat paral·lel relacionat amb el tema de les alarmes. Abans de prendre la decisió d'adquirir un equip o optar per un proveïdor determinat, es recomana estar segur que l'equip compleix totes les certificacions que s'adaptin a cada cas: grau 2 per a generalistes i grau 3 per a casos concrets com poden ser benzineres, farmàcies o joieries, sense oblidar que la instal·lació i la programació de l'equip d'alarma ha de ser realitzat per personal especialitzat. La vostra seguretat no es pot deixar en mans de qualsevol.

Alarma connectada a central d'alarmes val la pena

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.