Alarma Ajax per a casa sense electricitat

Has tingut problemes de talls d'electricitat a casa teva i et preocupa la seguretat de la teva família i les teves pertinences? L'alarma Ajax per a casa sense electricitat és la solució que necessites.


Aquest sistema de seguretat compta amb un sensor de moviment amb càmera i un detector magnètic de porta que t'avisaran de qualsevol activitat sospitosa a la teva llar.


A més, gràcies a la seva tecnologia sense fil, l'alarma Ajax funciona fins i tot a cas de talls d'electricitat.


Alarma Ajax per a casa sense electricitat


Però això no és tot, l'alarma Ajax també compta amb un detector amb detecció de vibració per poder col·locar-lo a la porta que t'avisarà a través del teu telèfon mòbil de qualsevol activitat sospitosa a casa teva, fins i tot si estàs fora de casa. Així, podràs estar tranquil que la teva llar està segura en tot moment.


A més, la instal·lació de l'alarma Ajax és molt senzilla i no requereix de cables ni de una connexió a la xarxa elèctrica. Només has de descarregar l'aplicació al telèfon mòbil i seguir les instruccions per configurar-la.


En resum, si busques una solució de seguretat eficaç i fiable per a casa teva, l'alarma Ajax per a casa sense electricitat és una excel·lent opció. Amb els seus sensors de moviment i porta, la seva funció de vibració i la seva fàcil instal·lació, aquesta alarma et ofereix la tranquil·litat i protecció que necessites per a la teva llar i la teva família.WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat