Alarmes Barcelona amb Ruva Seguridad

Durant el període estival, a més de pensar en les tan merescudes vacances, és de vital importància també pensar en la seguretat en les nostres llars, ja que en la majoria dels casos les famílies deixen les seves residències habituals durant uns dies per a gaudir d'un merescut descans en una altra ubicació. És per això que en molts habitatges s'opta per realitzar la instal·lació d'alarmes en la llar, per a garantir que en tot moment, la nostra residència habitual estarà lliure de qualsevol intrús o persona que vulgui emportar-se alguna de les nostres propietats mentre gaudim d'un merescut descans.


Per a procedir a la instal·lació i posterior gestió de les alarmes el més recomanable és acudir a professionals especialitzats en el sector, no sols a nivell empresarial o industrial sinó també per a particulars, com és el cas de Ruva Seguridad.


● Alarmes en la llar per a les vacances


Alarmes en la llar per a les vacances


En les nostres instal·lacions a Barcelona disposem d'un ampli mostrari de càmeres de vigilància i sistemes de seguretat, així com d'alarmes llar per a poder oferir a tots els nostres usuaris i clients particulars les millors opcions amb un preu assequible que els permetrà gaudir de les seves vacances sense haver de preocupar-se per la seguretat en el seu habitatge habitual, ja que en Ruva Seguridad realitzem tot el projecte d'instal·lació d'alarmes a Barcelona perquè els nostres usuaris només hagin de gaudir de sentir-se més segurs en la seva llar.


El nostre principal objectiu és aconseguir que a través de les alarmes per a la llar, els seus propietaris puguin sentir la màxima protecció a través de les tecnologies més innovadores i avançades quant a detecció es refereix, d'aquesta manera, podem oferir a cada client particular un sistema completament personalitzat i que ens permet garantir-li la màxima seguretat no sols de vostè i els seus mentre es troben en la seva llar, sinó també de totes les pertinences que el componen i que en molts casos té un gran valor sentimental, per la qual cosa és de vital importància protegir-lo per a conservar-lo.


● Tipus d'alarmes instal·lades a Barcelona


Alarmes per a bastides - Sistemes perimetrals - Generador de boira - Alarmes de grau 3 - Central receptora


A més d'alarmes per a les nostres llars a Barcelona, en Ruva Seguridad els oferim les millors solucions adaptades per a cadascuna de les seves necessitats:


● Alarmes per a bastides

La seva funció és la d'evitar robatoris en obres realitzades en l'exterior


● Sistemes perimetrals

Són sistemes mitjançant infrarojos que ajuden a delimitar una zona concreta


● Generadors de boira

Per a grans superfícies


● Alarmes de grau 3

Es tracten d'alarmes d'alta seguretat. Compten amb detectors i dues línies de comunicació directa amb una central receptora. Són aconsellades per a grans superfícies i obligatòries en espais com a museus, joieries, galeries d'art etc...


● Central receptora

La seva funció és la de rebre, emmagatzemar i gestionar automàticament tots els senyals obtinguts per part de les càmeres de vigilància i dels sensors instal·lats. Una altra de les seves funcions és la de l'elaboració d'informes.


Alarmes llar - Ruva Seguridad
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat