Sistemes d'alarmes a Barcelona

Ruva Seguretat empresa especialitzada en la instal·lació i Manteniment de:


Sistemes de Seguretat, Sistemes Antifurts, Sistemes Contraincendis, Video vigilància.


La nostra experiència en aquests sectors abasten tot el que fa als Sistemes de seguretat i Contraincendis. El coneixement en cada moment de les diferents alternatives tecnològiques que hi ha al mercat actual i la relació diària de col·laboració directa amb la majoria de fabricants de Sistemes de Seguretat, Fabricants de Sistemes Antifurt, Video vigilància i Contraincendis, ens capacita per poder instal·lar les principals marques dels anteriors sectors esmentats.


Sistemes d'alarmes a Barcelona


● Sistemes d'Alarma d'Intrusió

Instal·lació i Manteniment de centrals d'intrusió dels principals fabricants a nivell muncial en Sistemes de seguretat com ara Risco, Paradox, Visonic, Siemens, Bosch, Rsi, etc. Ruva Seguridad està capacitada per poder instal·lar tant sistemes de seguretat i contraincendis en petites instal·lacions com sistemes complexos multiplexats per a grans instal·lacions amb un gran nombre d'elements de seguretat i programari de gestió integrat.


La nostra experiència en instal·lacions de seguretat amb dispositius perimetrals. L'experiència de Ruva Seguridad abasta grans edificis d'oficines, magatzems, residències, cases, etc...


● Sistemes de Circuit Tancat de Televisió i Video vigilància CCTV

Els Sistemes de CCTV són cada dia un element en contínua renovació a les instal·lacions. Els equips amb enregistrament és l'element que més ha pogut evolucionar al sector de la seguretat a nivell tecnològic en els darrers anys.


Fem instal·lacions tota mena de video vigilància, per a petites o grans instal·lacions. Des d'una càmera IP amb enregistrament mitjançant una targeta SD, fins a grans instal·lacions amb càmeres motoritzades, sistemes de transmissió TCP/IP, matrius de vídeo, gravadors digitals modulars, anàlisi de vídeo intel·ligent, transmissió WIMAX i WIFIWIFI, fibra òptica, etc. p>

Sistemes d'alarmes a Barcelona


● Control d'Accessos i Control Horari

Els Sistemes de Control Horari i Control d'Accessos, cada dia ocupen un espai més gran i important dins dels equips de seguretat. El creixement constant d'aquests sistemes en la seguretat per a les empreses els han convertit en un element cada dia més habitual a les instal·lacions de seguretat


El Control horari i Control d'Accessos s'instal·la a tot tipus de negocis i comerços, PIMES i grans instal·lacions. Hi ha una gran varietat d'equips, sistemes autònoms amb teclat o un sol lector, sistemes de control d'accessos i control horari biomètrics mitjançant la petjada dactilar a sistemes més complexos mitjançant programari de gestió d'accessos, visites, presència, alarmes etc. Presència, visites, acreditacions. Treballem amb diferents fabricants capdavanters a nivell mundial sent aquesta una característica essencial de Ruva Seguretat el coneixement dels sistemes de diversos fabricants, i poder instal·lar qualsevol sistema a mida de les necessitats de cada client.


Sistemes d'alarmes a Barcelona

Sistemes d'alarmes a Barcelona

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.