Sistemes antifurt per a Comerços

RUVA SEGURIDAD compta amb una gran varietat de sistemes antifurts per poder protegir els productes de comerços de tots els sectors:


● Sistemes antifurts per a Comerços

● Sistemes antifurts per a Joguines

● Sistemes antifurts per a botigues de Bricolatge

● Sistemes antifurts per a Perfumeries

● Sistemes antifurts per a Farmàcies

● Sistemes antifurts per a botigues d'Esports

● Sistemes antifurts per a botigues de Tèxtil

● Sistemes antifurts per a Òptiques

● Sistemes antifurts per a Supermercats

● Sistemes antifurts per a botigues de Begudes

● Sistemes antifurts per a Joieries

● Sistemes antifurts per a botigues d'Electrònica

● Sistemes antifurts per a Llibreries

● Sistemes antifurts per a Biblioteques

● Sistemes antifurts per a Gasolineres


● Sistemes antifurt per a Òptiques

Les pèrdues desconegudes a les botigues d'òptiques han augmentat cada any, ja que els lladres intenten robar els productes més costosos, atractius i nous per fer-los servir un mateix o vendre'ls a un bon preu.


RUVA SEGURETAT disposa dels millors i més avançats sistemes antifurts per a òptiques per protegir aquest tipus d'articles amb una àmplia gamma d'articles.


● Sistemes antifurt per a Biblioteques

A les biblioteques hi ha àmplies zones on es poden ocultar i manipular objectes per furtar posteriorment.


Per això, la gran majoria de les biblioteques s'estan recorrent a sistemes antifurt amb què garantir la protecció de llibres, CD, DVD i ordinadors. La gran quantitat de productes de sistemes seguretat de RUVA SEGURETAT brinda les solucions més completes a les biblioteques d'avui dia.


● Sistemes antifurt per a botigues de tèxtil

Tots els complements i roba tendeixen a ser un blanc ideal per als delinqüents, molt més que en un altre tipus de sectors, les botigues de roba permeten la fàcil manipulació de roba en emprovadors, donant-li als delinqüents un més fàcil furt dels productes de la botiga.


RUVA SEGURETAT compta amb una àmplia experiència en el mercat de sistemes antifurts per a botigues de tèxtil que ofereix a botigues de tèxtil una gamma molt àmplia de solucions amb què proporcionar més seguretat als seus productes i gran quantitat d'accessoris i etiquetes antifurt que fan més difícil la manipulació dels productes.


RUVA SEGURETAT disposa de solucions innovadores en sistemes antifurts per a la protecció de qualsevol tipus d'article.


● Sistemes antifurt per a botigues d'esports

Les botigues on es venen productes esports són un blanc molt temptador per als lladres pel fet que tenen una àmplia gamma de productes de moda de diverses marques. Això pot ser molt atractiu per a molts lladres que poden voler vendre'ls pel seu valor o utilitzar-los.


RUVA SEGURETAT compta amb una gran gamma de sistemes antifurts per protegir productes d'aquestes botigues com raquetes, pales, calçat, peces de roba d'esport i molt més.


● Sistemes antifurt per a Supermercats i Begudes

Les botigues de supermercats, licors i vins compten amb una gran quantitat de productes i clients que entren i surten del seu establiment diàriament, per la qual cosa solen ser un blanc fàcil per a lladres. Les estadístiques indiquen que tenen un alt nivell de furts.


Ruva Seguretat té una àmplia gamma de sistemes antifurt per a supermercats amb què garanteix la protecció de la majoria dels productes exposats en supermercats i negocis de begudes, així com permet integrar les etiquetes de seguretat des del seu origen de fabricació.

p>

El gran esforç que fan alguns comerços per prevenir que es robin licors i begudes cares, però aquests segueixen fent-se.


Les vitrines i taulells tancats amb clau impacten negativament en les vendes i no donen bona imatge. Per això, es requereixen noves mesures per controlar furts sense incidir negativament en les vendes.


RUVA SEGURETAT té sistemes de seguretat per a begudes compta amb protectors de seguretat per a ampolles que permeten exposar productes sense cap risc per robatori.


● Sistemes antifurt per a Perfumeries i Farmàcies


La gran quantitat de persones que acudeixen a les farmàcies i perfumeries, que compten amb prestatgeries plenes d'articles amb un alt valor econòmic tempten molt els lladres. Actualment, les Farmàcies són un comerç modern, que ofereix medicines, productes per a la cura personal, perfums, productes cosmètics, productes per a nadons, etc. La venda d'aquests productes es mostren molt al client per fomentar-ne la compra, i per això es donen alts nivells de furts.


RUVA SEGURETAT evoluciona constantment en els seus sistemes antifurts per a perfumeries i farmàcies productes, els quals redueixen el robatori d'aquests productes i donen una major protecció a perfumeries i farmàcies protegint adequadament cada producte.


● Sistemes antifurt per a botigues de bricolatge


En l'actualitat, les grans superfícies de bricolatge solen ser un objectiu senzill per robar eines manuals, elèctriques o electròniques, a més de tot tipus d'eines que s'exposen en aquestes botigues de bricolatge.


RUVA SEGURETAT té una gran quantitat de sistemes antifurts específics per a cada tipus de productes i així protegir eficaçment aquest tipus d'articles, afegint sempre l'última tecnologia en aquest tipus de sistemes per poder brindar un alt nivell de seguretat.


● Sistemes antifurt per a joguines


Actualment, les botigues de joguines es converteixen en un objectiu fàcil per al robatori de joguines, jocs, ninots i petits articles d'entreteniment que es venen en aquest tipus de negocis.


RUVA SEGURETAT li proporciona gran quantitat de sistemes antifurt per poder protegir els productes que es venen en botigues de joguines donant-los una màxima seguretat gràcies a l'última tecnologia.

Sistemes antifurt per a Comerços

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.