Per què no són recomanables les alarmes sense connexió?

Si busques una forma de protegir casa teva, pots temptar-te per les alarmes sense connexió a la CRA, ja que encara que poden ser interessen pel preu també poden ser pitjor idea del que imagines. Entre les alternatives que hi ha al mercat, el millor és un sistema d'alarma amb quotes i connectada a la CRA per tots els avantatges que aporta.


Les alarmes sense quotes no tenen connexió, són instal·lables i necessiten una targeta SIM per avisar en cas que salti l'alarma, encara que també n'hi ha amb WIFI. Es venen per kits amb instal·ladors i piles o bateries, o que es connecten a la xarxa elèctrica. Es poden enganxar a finestres o parets, i són fàcilment instal·lables després de comprar en un lloc com una ferreteria, centre comercial o internet. Poden formar part d'un sistema domòtic controlable per Smartphone.


Les alarmes sense quotes són econòmiques, perquè només cal pagar-ne el cost i el de la sim o wifi que s'utilitzi, encara que els seus desavantatges respecte a les alarmes amb connexió a la CRA són:


● Nivells de seguretat baixos

Només funcionen amb cobertura o accés a internet, si no n'hi ha fallen.


● No connecten amb una central receptora

Pel que fa que no hi ha ningú enrere que verifiqui que passi i avisi la policia. Només rep avís el propietari.


● Són molt comunes les fallades

En molts casos el WIFI no funciona com haurà o falla la cobertura a l'immoble o al propi dispositiu mòbil del propietari de manera que no es rep el salt d'alarma.


● Són molt fàcils d'inhibir

Els lladres poden interferir fàcilment en el senyal que emeten les alarmes de manera que podran desconnectar-les sense complicacions.


La inversió econòmica en una alarma connectada a la CRA és més gran que la d'una sense connexió, però és més rendible pels beneficis.

Per què no són recomanables les alarmes sense connexió?

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat