Oferta sistemes antifurt per a supermercats

● Oferta Sistemes Antifurt per a Supermercats i Hipermercats


Els Hipermercats i Supermercats, per la gran varietat de productes que tenen, i el trànsit que tenen constantment de persones que hi poden entrar i sortir, són el blanc perfecte per als lladres. Segons totes les estadístiques, tenen un nivell molt alt de furt.


RUVA SEGURETAT pot proporcionar la gamma més àmplia de productes per als sistemes antifurt i per a la protecció de la majoria dels productes que poden estar exposats, d'aquesta manera el nostre negoci estarà millor protegit.


Youtube


L'any passat, els comerços van perdre un valor estimat d'uns 18.000 milions d'euros en mercaderies, cosa que pot representar l'1,8% del total de vendes.


Els comerços continuen diferenciant principalment dos tipus de furts: els que es cometen podent aprofitar l'oportunitat i els que es poden perpetrar amb finalitats comercials. Els primers poden afectar articles de poc valor econòmic o de valor mitjà, com ara els productes de neteja personal o bellesa, els equips i accessoris electrònics i qualsevol producte atractiu en el moment que, de sobte, es puguin considerar una oportunitat de furt. Els furts que tenen fins comercials tenen l'objecte la revenda dels articles furtats al nostre negoci, aquests articles poden ser els de més valor, que són els que reportessin més beneficis per als lladres.


Per poder resoldre tots aquests tipus de furts Ruva Seguridad posa a la vostra disposició la més àmplia gamma de Sistema Antifurts tant en tecnologia RF (Radiofreqüència) com en AM (Acustomagnètica). i també nombrosos accessoris com etiquetes adhesives, protectors electrònics, Tags, protectors de policarbonat, blíster, etc.


A la vegada per emprendre el furt amb fins comercials Ruva Seguridad disposa de detectors de metalls per als drones que intentin utilitzar bosses folrades amb paper d'alumini, una pràctica molt utilitzada pels lladres


● Sistemes Antifurts per a òptiques des de 599€

● Sistemes Antifurts per a perfumeries des de 599€

● Sistemes Antifurt per a botigues d'esport des de 599€

● Sistemes Antifurts per a botigues de roba des de 599€

● Sistemes Antifurts per a botigues d'electrònica des de 599€

● Sistemes Antifurts per a botigues de llibres des de 599€

● Sistemes Antifurts per a farmàcies des de 599€

● Sistemes Antifurts per a botigues de complements des de 599€

● Sistemes Antifurts per a Joieries des de 599€

● Sistemes Antifurts per a supermercats des de 599€

● Sistemes Antifurts per a botigues de begudes des de 599€

Oferta sistemes antifurt per a supermercats

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.