Oferta d'alarma d'alta seguretat

● Sabem que entre el soroll de tanta oferta, costa decidir-se i més quan està en joc una cosa tan important com la nostra seguretat, la dels nostres éssers estimats i la de tot el que ens importa

.

Les alarmes de seguretat seran sempre una de les millors eleccions, sobretot per la fiabilitat que proporcionen. De fet, és una de les millors eines que es poden contractar actualment.


● Com es comuniquen els nostres equips amb la Central Receptora?


Hi ha dos mètodes de comunicació, la doble i la triple. La doble es fa a través de línia fixa i de GPRS amb monitorització dels equips des del moment en què el sistema d'alarma està connectat a CRA. Un bon mètode de seguretat. Per descomptat, la doble comunicació és una de les més recomanables.


● Alarma marca blanca? No. Alarma de marca i qualitat, al millor preu

.

Hi ha dubtes sobre les marques a contractar. El nostre consell és bàsic: en matèria de seguretat no és possible estalviar costos, per la qual cosa cal contractar les millors marques, i les que més fiabilitat ens proporcionin.


● Quina és la mida de la Central Receptora? És la més gran?


Tampoc no existeix un límit o necessitat en la mida de la Central Receptora. És suficient que a la instal·lació se sàpiga fer la feina de manera correcta i eficient, evitant robatoris i problemes greus de seguretat. No cal tenir en compte aquest aspecte, sinó els resultats.


● De qui és el sistema d'alarma?


El sistema d'alarma és del client, de manera que ell decidirà si vol canviar de CRA. Fins i tot és possible fer la modificació sense problemes i sense gastar diners addicionals.


● Sistema de parla i escolta?


D'altra banda, la pròpia empresa pot fer recomanacions sobre el sistema de parla i escolta. No en va, aquest aparell no pot estar en un lloc visible, a més d'estar instal·lat correctament en un lloc ocult. Cal tenir en compte aquest tipus de dades.


● Qui m'instal·la l'alarma?


La instal·lació de les alarmes es realitza sempre per tècnics especialitzats. Els treballadors han d'estar qualificats per a la tasca, sense executar cap mena d'error.


● Per descomptat, l'empresa de seguretat serà la principal responsable de posar en marxa tots els mitjans per garantir que no hi haurà problemes.

Oferta d'alarma d'alta seguretat

anar Enrere

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat